Çözüldü✓ James Donkey R40 240HZ

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar selam, incehesap gaming gecesinde indirime girecek olan James Donkey R40 - 240hz, 0.5 ms monitör var. Fiyatı çok cazip geldi, fikrinizi almak istedim.
(Tahminimce fiyatı 4000-4200 civarı olacak.)
Diğer almak istediğim monitör ise şu:

[240hz - 1080p monitör istiyorum, saygılar.]

Dostum aoc tabikide kaliteden şaşma uzun zaman 27 inc 280 hz 0.5 ms kullandım gayet güzel ürün
Dostum yorumun için teşekkürler, indirimi kaçırmak istemediğimden monitörü aldım, piyasada çok kullanan olmadığı için fazla bilgi edinemedim ama James Donkeye güvenmek istiyorum. Aradaki fiyat farkının da biraz üstüne koyup 2. monitörü de aldım o yüzden. Denedikten sonra yorumumu yaparım.

Dostum yorumun için teşekkürler, indirimi kaçırmak istemediğimden monitörü aldım, piyasada çok kullanan olmadığı için fazla bilgi edinemedim ama James Donkeye güvenmek istiyorum. Aradaki fiyat farkının da biraz üstüne koyup 2. monitörü de aldım o yüzden. Denedikten sonra yorumumu yaparım.
Kardeşim sonuç nedir bende almayı düşünüyorum diğer monitörler ile arasında ek fark var şuan sorun yarattı mı internetten Hz ölçme programı vs var deneyip test ettin sonuç nedir

Kardeşim sonuç nedir bende almayı düşünüyorum diğer monitörler ile arasında ek fark var şuan sorun yarattı mı internetten Hz ölçme programı vs var deneyip test ettin sonuç nedir
Kanka selam, daha gidemedim Mersine. Kullanma fırsatım olmadı, 1 hafta sonra sana unutmazsam döneceğim sana. Bana hatırlat.

kulanabildinmi knk
Kanka bugün kullanma fırsatım oldu, ekranı öne arkaya hareket ettiremiyorsun istediğin gibi fakat fiyatına göre gayet güzel, kısaca fp ürün diyebilirim şuanlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bugün deneme şansım oldu oyunlarda, fiyatına göre gayet güzel, sıkıntısı şu ki hareket kısıtlaması var, öne arkaya çok alamıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri