James Donkey SDD Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
26
Bütçe
750
beyler bunu indirimde diye aldım bazıları küfür falan ediyo ama Abdullah abim zamanında güzel alınabilir falan diyodu ben anlamadım burada forumlarda falan herkes her şeyi eleştiriyor ama aldığım hiç bir şey bozulmuyo siz çete misiniz yoksa milleti soğutmak için yapılmış bi topluluk mu ?
neyse alınır mı ?

beyler bunu indirimde diye aldım bazıları küfür falan ediyo ama Abdullah abim zamanında güzel alınabilir falan diyodu ben anlamadım burada forumlarda falan herkes her şeyi eleştiriyor ama aldığım hiç bir şey bozulmuyo siz çete misiniz yoksa milleti soğutmak için yapılmış bi topluluk mu ?
neyse alınır mı ?
Çok kişi eleştiriyor. Haklı olabilirler bilmiyorum ama kendim aynı modeli 3 senedir kullanıyorum ve hala canavar gibi.

Alınmaz. Ömürleri çok kısa. %100 bozulacak diye bir şey yok ama yüksek ihtimal. Bu video yeterince şey söylüyor zaten:

Alınmaz. Ömürleri çok kısa. %100 bozulacak diye bir şey yok ama yüksek ihtimal. Bu video yeterince şey söylüyor zaten:
hocam bu videoyu attığın iyi oldu şimdi ben sipariş verdim bunu nasıl iade edebilirim 5-6 saat falan oldu ürünler paketleniyo diyor şuanda ince hesapta biliyorsan söylersen sevinirim.

Asla alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,004
Üyeler
188,510
Son üye
efebesen
Geri