Japonca nasıl öğrenilir

kennyvfx

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar japonca öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım öğrenmesi zor mu tamamen öğrenmem ne kadar sürer

öğrenmesi elbette ingilizceye göre daha zor.
önemli olan ezbelerme yeteneğin. çünkü 46 tane hiragana . 2binden fazla kanji. ayrıca katakana denen harflerde mevcut. yani ne kadar çok harf/kelime öğrenirsen o kadar çok anlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öğrenmek için öncelikle 46 tane hiraganın yazılışı ve kulanımını öğrenip daha sonra kanjilere başlaman. öncelikle günlük hayatta kullanılan kanjileri öğrenirsen daha iyi olur.

önemli olan ezbelerme yeteneğin. çünkü 46 tane hiragana . 2binden fazla kanji. ayrıca katakana denen harflerde mevcut. yani ne kadar çok harf/kelime öğrenirsen o kadar çok anlarsın.

öğrenmek için öncelikle 46 tane hiraganın yazılışı ve kulanımını öğrenip daha sonra kanjilere başlaman. öncelikle günlük hayatta kullanılan kanjileri öğrenirsen daha iyi olur.
hocam önereceğiniz bi uygulama kanal falan var mı

anime izleyerek öğrenebilir miyim

hocam önereceğiniz bi uygulama kanal falan var mı

anime izleyerek öğrenebilir miyim
anime izleme konusuna gelince. kendimden örnek vereyim 7 yıldan fazladır anime izliyorum. artık altyazıya çok fazla ihtiyaç duymuyorum. konuşmaları az çok anlıyorum . izleyerek sadece konuşmaları ezberleyebilirsin. kelime için tek tek çalışman lazım. udemyde dersler var başlangıç için . ayrıca dualingo da var . oradan da öğrenebilrsin.

Geri