ege001
80+ Silver
Dahası
%99,99...Acı gerçek %99 japonyada yaşayamayacaksın maalesef birinin söylemesi lazımdı
%99,99...Acı gerçek %99 japonyada yaşayamayacaksın maalesef birinin söylemesi lazımdı
buradan sorabilirsinSana birkaç soru sorabilirmiyim özelden Japonya ile ilgili?
Aga bence yaşayabilir ya iş imkanı çok mu bilmiyorum ama çoksa yaşar bence%99,99...
Orada is imkanı cokmu özellikle teknik işlere fazla para ödeniyormuburadan sorabilirsin
teknik işlerle uğraşıyorsan amerikayı tavsiye ederim. japonyada insanlar çok ağır şartlarda çalışıyor.Aga bence yaşayabilir ya iş imkanı çok mu bilmiyorum ama çoksa yaşar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orada is imkanı cokmu özellikle teknik işlere fazla para ödeniyormu
Ona guldum zaten bende anime seviyom japonyaya gitcem. Orada sabah anime costplay insanlar ile ise gidip gelecegini saniyorAynı yaştayız Japonca bilgin olması lazım ve kusura bakma da sebebin çok saçma.
tasinmalisin hatta hamam oglanlarinin yanina kiraya cik!Amir Khan filmleri izledim begendim sizce Hindistana tasinmali miyim?
öyle bir şey demedin anime sevdiğimden kültürünü öğrenmek istiyorum hem çizim yeteneğimde var sen bilirsinOna guldum zaten bende anime seviyom japonyaya gitcem. Orada sabah anime costplay insanlar ile ise gidip gelecegini saniyor
Amir Khan filmleri izledim begendim sizce Hindistana tasinmali miyim?
Ona guldum zaten bende anime seviyom japonyaya gitcem. Orada sabah anime costplay insanlar ile ise gidip gelecegini saniyor
Amir Khan filmleri izledim begendim sizce Hindistana tasinmali miyim?
3 ay önce Japonya'yı gezmiş biri olarak kesinlikle yaşanabileceğini söyleyebilirim. İmkanım olsa ben de yaşarım
Altyazı olmayınca gelen pişmanlık
vize mülakatında anime seviyorum dersin
tasinmalisin hatta hamam oglanlarinin yanina kiraya cik!
bu kadar dalga geçilecek bir şey mi vardı acaba sorabilir miyim zaten birşeyi ypamak için sebep olmasına gerek bile yok ki bazen sorunlu davranıyorsunuz anlam veremiyorum hobimden dolayı birşeyi yapmak veya biryere gitmek isteyen birine normalde böyle davranmazsınız da anime olunca mı sorun çıkarıyor yaşınız üstün olsa da düşünce tarzınız küçük gibiAnimeyi seviyorsun diye mi? Animeyi acilen bırakman gerek
Bu arada trol değilsen psikoloğa falan gitmelisin bence
E komik ama?öyle bir şey demedin anime sevdiğimden kültürünü öğrenmek istiyorum hem çizim yeteneğimde var sen bilirsin
bu kadar dalga geçilecek bir şey mi vardı acaba sorabilir miyim zaten birşeyi ypamak için sebep olmasına gerek bile yok ki bazen sorunlu davranıyorsunuz anlam veremiyorum hobimden dolayı birşeyi yapmak veya biryere gitmek isteyen birine normalde böyle davranmazsınız da anime olunca mı sorun çıkarıyor yaşınız üstün olsa da düşünce tarzınız küçük gibi
@SilahsızKuvvet☪ ifade atıp saklanmak yerine düzgünce eleştirmenizi öneririm dalga geçip saçmalayarak değil altyazı olmayınca gelen pişmanlık ne 2018 mihazında mı kaldınız