Yapma be?PS5 Proyu uçak kabinine alma konusunda sorun olabiliyordu maddi değerinden dolayı. Slim kabul oluyor sanırım kabine o detayı vereyim son dakika öğrenmeyin![]()
Retro konsol derken hocam?Retro konsol olabilir
Eskilerin nintendosu diyebiliriz.Yapma be?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Retro konsol derken hocam?
Bizim burada pahalımı ki?
Yapma be?
Retro konsol derken hocam?
Figür o kadar da ilgimi çekmiyor maalesef. Belki Manga Novel olabilir.
Hangi figür acaba? Berserki severim
43k figür için pahalı değil mi?ben bu ikisini beğendim ama sen kendi sevdiğini al,gidecek akrabandan foto istersen keyfine göre seçersin,2 tane getirirsen birine talip olurum![]()
Figure to paint - Guts - Berserk
Figurine to paint yourself. Comes with an advice sheet If you want a painted version, send me a message 3D resin printed figurine, in very high quality. The base will be printed in plastic filament, also in very high quality The figure will be cleaned before shipping but slight print and support...www.daelys-art.com
![]()
Vay aw ksjssjallsjdjJapon yapıştırıcısı
hocam o avrupa fiyatı ona aldanma sadece resim olarak görmen için attım fiyat orada değişir sen akrabandan alırsın zaten fiyat bilgisi43k figür için pahalı değil mi?
Vay aw ksjssjallsjdj
Japon balığıİyi akşamlar.
Eniştem önümüzdeki ay Japonya ya gidiyor. Ne alınabilir oradan. Aklımda PS5 Pro var. Önerilerinizi bekliyorum bütçe sıkıntı değil.
Peki.Japon balığı
Ok. Özelden yaz hocam belki denk gelir kargolarım sana. Lakin söz veremem.hocam o avrupa fiyatı ona aldanma sadece resim olarak görmen için attım fiyat orada değişir sen akrabandan alırsın zaten fiyat bilgisi