Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Cidden , Kulaklıkların Bozulmasının Sebebi Kablo Kopukları.Hocam cidden mi?
Cidden , Kulaklıkların Bozulmasının Sebebi Kablo Kopukları.Hocam cidden mi?
Xiaomi attığınız JBL'den iyi midir şimdi?Üniversiteye gitmeden önce 60 TL'ye MediaMarkt'tan almıştım.
Çok beğendiğim bir kulaklıktı. 3 yıl kadar sürekli kullanmıştım.
Zamanla kablosu yıpranınca ve kedi dişleyince, gidip aynı mağazadan tekrar satın almıştım.
Tasarımsal değişiklikler yapılmış sanırım. Aynı güzelliği bulamamıştım.
Kablo üzerindeki mikrofon kısmı da sesi güzel almıyordu ve sallandıkça mikrofonda çarpma sesleri oluyordu.
MediaMarkt'ın rezalet müşteri hizmetleri ile haftalarca boğuşup zar zor iade etmiştim.
2019'dan beri aşağıdaki kulaklığı kullanıyordum. Çok memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Xiaomi'den gayet memnunum.
Bahar sonuna doğru Void Elite almıştım.
3.5 mm ile mobile de bağlayabildiğim için artık bunu kullanıyorum.
Evden çıkmadığım için de sorun olmuyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2018'de almışım.Xiaomi attığınız JBL'den iyi midir şimdi?
1. Yılında falan başladı bu sorunlar maalesef, çokta hor kullandığımı düşünmüyorum açıkçasıTüh, yani çok mu kötü?
Kulaktan düşme problemi var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 2 yıl idare etmişsiniz yetmez mi
3-4 ayda gg oldu benımkı knk almaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suan QKZ AK6 kullanıyorum memnunum çok bass ağırlıklıydı tizleri çok kapatıyordu ama onu da samsung music uygulamasından ayarlayabiliyon ayarlayıp memnun kaldım sesinden deDün Amazon'dan JBL C100SL aldım, malum okullar açılıcak. Benimde işte toplu taşımada vs. ihtiyacım olucaktı. Bende bunu tercih ettim, sizce iyi midir kullanan arkadaşlar var mı?
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL C100SI Kulakiçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam aldım bile çoktan ama kişiden kişiye değişir herhalde yada aldığın yere göre.3-4 ayda gg oldu benımkı knk almaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suan QKZ AK6 kullanıyorum memnunum çok bass ağırlıklıydı tizleri çok kapatıyordu ama onu da samsung music uygulamasından ayarlayabiliyon ayarlayıp memnun kaldım sesinden de
1 yıl yeter knk 60 liralık bir ürün için iyi yani.1. Yılında falan başladı bu sorunlar maalesef, çokta hor kullandığımı düşünmüyorum açıkçası
yok hoca pismanlik bise izlerken TAAAK bozuldu sağ yeri gitti sonra az oynadim kablosuyla iki yeride gıttı kisiden kisiye nasil olsun hocam kulaklik bu adam iyiymis ha buna bozulmuyum mu dio, nese hocam cok dikkatli kullanin o zaman ben umrusamayarak kullaniyodumHocam aldım bile çoktan ama kişiden kişiye değişir herhalde yada aldığın yere göre.
Hocam aldım bile ama sorun yaşarsamda zaten Amazon ilgili diye biliyorum.Bunu önerebilirim. Tasarımı çok göze de batmaz.
Amazon'dan almanız iyi olmuş.Hocam aldım bile ama sorun yaşarsamda zaten Amazon ilgili diye biliyorum.
hocam ürünün 100binden fazla yorumu var aldığı yıldız 4.3 4,4 civarı yani iyi bakılırsa.yok hoca pismanlik bise izlerken TAAAK bozuldu sağ yeri gitti sonra az oynadim kablosuyla iki yeride gıttı kisiden kisiye nasil olsun hocam kulaklik bu adam iyiymis ha buna bozulmuyum mu dio, nese hocam cok dikkatli kullanin o zaman ben umrusamayarak kullaniyodum fln
Hem öyle hem orijinal olur zaten, JBL'inde kalitesiz olacağını düşünmüyorum.Amazon'dan almanız iyi olmuş.
tmm hocam alin siz ama gg olursa sasmayin 3-4 aya, QKZ AK6 ya da bir bakin derim amahocam ürünün 100binden fazla yorumu var aldığı yıldız 4.3 4,4 civarı yani iyi bakılırsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem öyle hem orijinal olur zaten, JBL'inde kalitesiz olacağını düşünmüyorum.