JBL SB560 Soundbar - 9500TL

münşi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Normalde 13binden aşağı düşmüyordu aylardır. Şimdi gördüm 9500e veriyor Mediamarkt. Vade farksız 3taksit imkanı da var. Kronik sorunu falan var mıdır, alınır mı ve masaüstü bilgisayara bağlanır mı? ASUS TUF B550 PLUS anakart var.

109 kişi okumuş, sıfır yorum 😑
Sipariş geçtim artık gaming sisteme bi şekilde bağlayacam. İnşallah kutu içeriğinden çıkan hdmi kablosu ile sorunsuz bağlanır 🤔 Ger.i onu da ekran kartına mı bağlayacağım bilmiyorum. Deneyerek bulucaz.

"Forum bitmiş" desem kızarsınız ama fikir verebilecek bir kişinin bile olmaması üzdü. @Abdullah Hacıgül

Bende aynı sistemin Grundig olanı var. Çok tatmin edici, basslar vs acayip iyi. JBL 'in daha kaliteli olacağı aşikar
Screenshot_2025-08-19-13-44-48-468_com.android.chrome.webp

109 kişi okumuş, sıfır yorum 😑
Sipariş geçtim artık gaming sisteme bi şekilde bağlayacam. İnşallah kutu içeriğinden çıkan hdmi kablosu ile sorunsuz bağlanır 🤔 Ger.i onu da ekran kartına mı bağlayacağım bilmiyorum. Deneyerek bulucaz.
Bi tane digital audio ses kartı alıp bağlarsın bende harman kardon hwq70r var kullanıyorum böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkan hdmi kablosu ile sorunsuz bağlanır 🤔 Ger.i onu da ekran kartına mı bağlayacağım bilmiyorum. Deneyerek bulucaz
Hdmi ile bağlaman için ARC HDMI portu olması lazım, pclerde yok sadece tvlerde oluyor. Bir bak belki anakartında digital audio portu vardır

ben yorum yapacaktım ama daha önce kullandığım bu model miydi emin olamadım. Yine sinema modeliydi ama hiç memnun kalmamıştım. Surround olmadığı içinsinema tadı vermedi. Müzik konusunda cidden vasattı. Sadece bass dinliyordum. Detaylar çok kötüydü. Fazla kullanamadan satıp d sınıfı amfi ile bookshelf hoparlör aldım müzik dinlemek için. Film için z906 kullanıyorum.

Ben de bu aralar soundbar araştırıyorum, Samsung Q600C / Q600F modeli benzer fiyatlarda bulunabiliyor ve dolby atmos destekli.

jblin eski bir giriş sınıfı soundbarı alınmaz değil bu paralari haketmiyor alacak olsam ikincielini maksimum 3-4 bine alırım samsung c 450 b450 ile aynı işlevi görüyor

Ben de bu aralar soundbar araştırıyorum, Samsung Q600C / Q600F modeli benzer fiyatlarda bulunabiliyor ve dolby atmos destekli.
atmos deneyimi yaşamak istiyorsanız minimum 800 serisi bütçe çıkarabilirseniz 900 serisi

Bi tane digital audio ses kartı alıp bağlarsın bende harman kardon hwq70r var kullanıyorum böyle

Hdmi ile bağlaman için ARC HDMI portu olması lazım, pclerde yok sadece tvlerde oluyor. Bir bak belki anakartında digital audio portu vardır
Ekran görüntüsü 2025-08-19 174330.webp

Anakartımdaki girişler bunlar ama hiç anlamıyorum bu işlerden. HDMI ile ses vermesi lazım. SPDIF OUT dediği Optik Çıkış mı oluyor?

Bu yazıda bulunan linkteki ürünü aldım

Bilgisayarın HDMI girişine taktım ve ses alıyorum. Detaylı deneme imkanım henüz yok çünkü daha yeni kurdum. Şu var ki apartmanlar için çok uygun bir ürün değil :)
Bilgisayara bağladım, fonksiyon tuşundan HDMI seçtim ürünü ve çalıştı bir sorun çıkmadı.

Bununla ilgili bende başlık açmıştım ama kimseden bir yorum gelmemişti.

Bu yazıda bulunan linkteki ürünü aldım

Bilgisayarın HDMI girişine taktım ve ses alıyorum. Detaylı deneme imkanım henüz yok çünkü daha yeni kurdum. Şu var ki apartmanlar için çok uygun bir ürün değil :)
Bilgisayara bağladım, fonksiyon tuşundan HDMI seçtim ürünü ve çalıştı bir sorun çıkmadı.

Bununla ilgili bende başlık açmıştım ama kimseden bir yorum gelmemişti.
Evet ya bu konularda bilgili insan yok pek forumda. Ben de deneyeceğim bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri