Jedi Fallen Order vs Battlefront 2

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,813
İkiside birbirinden farklı türde oyunlar fakat oynanış ve vuruş hissiyatı olarak hangisini tercih edersiniz?
Battlefront 2 sadece online diye biliyorum. Oynayan arkadaşlar varsa aktiflik ve hile ne durumda acaba?

battlefront ben pek beğenmedim şu anda da jedi fallen order oynuyorum playstationdan ve bence hem vuruş hissiyatı hem de grafikleri olarak bana jedi daha iyi geldi.

İkiside birbirinden farklı türde oyunlar fakat oynanış ve vuruş hissiyatı olarak hangisini tercih edersiniz?
Battlefront 2 sadece online diye biliyorum. Oynayan arkadaşlar varsa aktiflik ve hile ne durumda acaba?
Battlefront vuruş hissiyatı bana kütük gibi geliyor. Battlefront’un hikaye modu da var ama Fallen Order’la yarışamaz. Ben hikayeci olduğum için Fallen Order tercih ederim.

Jedi fallen order biraz değişik bir aksiyonu var oynanışı hoşuma gitti hikayesi falan hoş duruyor öneririm.

Battlefront 2 hikayesi de var da Battlefront 2 sunucuları doluyor mu? Ben bedava verildiği zaman oynuyordum ona rağmen sunucunun dolması 10 dakikayı filan buluyordu. Bazen yarım saat beklediğim bile oluyordu. Sunucularda o kadar beklenmiyorsa ben Battlefront 2 oynamayı tercih ederdim. Eğlenceli oluyor.

Battlefront kadar sıkıntılı oyun görmedim oyunu 10 kere sildim yükledim açılmadı hikaye modu açılmıyor arkadaş jedi fallen güzeldir.

Görüşleriniz için teşekkürler, Jedi Fallen Order'ı indirmeye saldım. Bu arada Gamepass büyük nimet.

BF2 tercih ederdim.

Normal asker olurdum online savaşta sonra puan kasar Jedi Fallen'daki gibi kılıç sallayan Han Solo moduna geçerdim. En azından öldürdüğüm kişi gerçek kişi olurdu

Geri