G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
JitterClick yaptığın anda cinler sana musallat olur ve 10 dakika sonra ruhun bedeninden ayrılır.
geldiklerini ayaklarının dizlerle farklı titremesinden anlayabilirsinJitterClick yaptığın anda cinler sana musallat olur ve 10 dakika sonra ruhun bedeninden ayrılır.
sistem, meslek...Hocam tıp öğrencisi olarak öğrendiğim kadarıyla kemik erimesi yaratmıyor. Ama jitter click ne kadar kemik erimesine sebep olmuyorda olsa yinede kas ve eklem ağrıları yaşayacaksınız kemik ve kas gelişimi yaşı küçük insanlarda tamamlanmadığı için bu kas ve kemik gelişimini olumsuz yönde etkileyecektir. Kemiklerinizi korumak için D vitamini almanızı tavsiye ederim.
Ne kadar tıp okuyor olsakta boş zamanlarımızda oyunda oynuyoruzsistem, meslek...
ab kaça topladınNe kadar tıp okuyor olsakta boş zamanlarımızda oyunda oynuyoruz
macro kullanıyorum bir basıyorum 15 den sonra uyarı veriyor 15 e ayarladım temizz2-3 sene önce yapıyordum 13 cps zorluyordum ama gün içerisinde parmaklarım ağrıyordu istemsiz titriyordu o yüzden önermem
linç geliyor hisseediyrum...macro kullanıyorum bir basıyorum 15 den sonra uyarı veriyor 15 e ayarladım temizz
Niye be koymasalarmış mouse a para veriyorum bari kullaniyim özelliğinilinç geliyor hisseediyrum...
işte şimdi linççiler nakavt oldu yürü beNiye be koymasalarmış mouse a para veriyorum bari kullaniyim özelliğini
herkes kullanıyor artık oyunun tadı kalmadı garip yanı bazıları makroda ustalaşmış kesemşyosun onlarımacro kullanıyorum bir basıyorum 15 den sonra uyarı veriyor 15 e ayarladım temizz
herkes kullanıyor artık oyunun tadı kalmadı garip yanı bazıları makroda ustalaşmış kesemşyosun onları
Hayır macro kullansam bile adam sadece olta ile kesiyor olta yaa kendine gel sen olta kullanıyor dicem düşüyorum hala oltalıyorişte şimdi linççiler nakavt oldu yürü be