Neler Yeni

JitterClick Kemik Erimesi Yaparmı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Niye be koymasalarmış mouse a para veriyorum bari kullaniyim özelliğini
Ama kul hakkı oluyor bir adam jitterclick yapıyor mesela 13 cps zorluyor ve kolu çok yoruluyor siz bas babam bas makroyu bana makro basarken 1 kere elinizin ağrıyıp ağrımadığını söyleyin ama o jitterde bütün gün ağrıyor parmaklarda titremeler oluşuyor.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hayır macro kullansam bile adam sadece olta ile kesiyor olta yaa kendine gel sen olta kullanıyor dicem düşüyorum hala oltalıyor
Minecraft oynayan kaldı mı pvp falan hadi Adal anlarım içerik üretiyor falanda pvp bilemedim :unsure:

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ama kul hakkı oluyor bir adam jitterclick yapıyor mesela 13 cps zorluyor ve kolu çok yoruluyor siz bas babam bas makroyu bana makro basarken 1 kere elinizin ağrıyıp ağrımadığını söyleyin ama o jitterde bütün gün ağrıyor parmaklarda titremeler oluşuyor.
LoL de adc mainim o adc de beni gör kolunu hissetmezsin

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır macro kullansam bile adam sadece olta ile kesiyor olta yaa kendine gel sen olta kullanıyor dicem düşüyorum hala oltalıyor
Olta macroları oltayla can götürüyor 2 3 kalp falan CR'de çok denk geldim yani can götürdükleri yetmezmiş gibi çok hızlı vuruyorlar olta hızında falan değil

Bi tane hileci ***************** bana olta ve kılıçla vura vura harita dışına kadar attı haritanın 40 blok kadar uzağına uçtum işin garip yanı yukarıya doğru uçurttu aşağı falan değil en son bordera çarptım kesti beni 40 blok kadar uzaklıktan kılıçla adam dümdüz bakıyor olta hala bana geliyor düşme falan da yok

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Olta macroları oltayla can götürüyor 2 3 kalp falan CR'de çok denk geldim yani can götürdükleri yetmezmiş gibi çok hızlı vuruyorlar olta hızında falan değil

Bi tane hileci ***************** bana olta ve kılıçla vura vura harita dışına kadar attı haritanın 40 blok kadar uzağına uçtum işin garip yanı yukarıya doğru uçurttu aşağı falan değil en son bordera çarptım kesti beni 40 blok kadar uzaklıktan kılıçla adam dümdüz bakıyor olta hala bana geliyor düşme falan da yok
adama 5 kişi saldırdık 5 yere birden vuruyordu

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,162
Üyeler
163,274