Jixian Switch Önerir Misiniz

EbolaTrue

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
500
Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum ve rampage miracle alacağım galiba ama miracle da pek de bilmediğim Jixian Blue Switchler kullanılıyor nasıldır iyi midir bilgilendirirseniz sevinirim

Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum ve rampage miracle alacağım galiba ama miracle da pek de bilmediğim Jixian Blue Switchler kullanılıyor nasıldır iyi midir bilgilendirirseniz sevinirim
Şahsen benim hiç duymadığım bir switch markası yay sesi varmıdır yokmudur bilemem onun yerine outemu switch tercih edebilirsiniz

Benim switch hakkında bir bilgim yok ama 500 tl ye
bunlar daha iyi olu

Duyulmamış bir switch henüz forumda konusu bile açılmamış switchten bahsediyorsunuz outemu tercih edebilirsiniz bende outemu kullanıyorum herhangi bir yay sesi yok
Bu switchi savunmadım zaten, ancak benzer fiyatlara daha iyi switchler mevcut.

Benim switch hakkında bir bilgim yok ama 500 TL ye
bunlar daha iyi olu
Monster pusat k3 pro ile birebir aynı bu klavye driverleride aynı. Reddragonda sağ üstteki multimedya tuşları rgb sanırsam birde fazladan macro tuşları var genel olarak monsterla birebir aynı

Monster pusat k3 pro ile birebir aynı bu klavye driverleride aynı. Reddragonda sağ üstteki multimedya tuşları RGB sanırsam birde fazladan macro tuşları var genel olarak monsterla birebir aynı
Monster da soldaki makro tuşları yok ama tabiikide baya benzer ürünler acelesi yoksa zaten monster 18 ocakta gelcekmiş onu alsın

knk banggooddan albilirsen daha kaliteli bir %60 klabye önericem

ya ben özellikle türk markası aolan rampage den almak istiyorum en azından ürüne bi şey olursa daha iyi bir muhattap bulabileyim forumda gezinirken redragon önerenleri çok gördüm ama gerçekten türk bir firmadan alıp daha iyi bir muhattap bulmak istiyorum yoksa gerçekten çok sıkıntı trendyolda bazı klavye alanlarıan yorumlarına bakıyorum adamları muhattap bile almamışlar hatta telefonlarını dahi açmayanlar olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk banggooddan albilirsen daha kaliteli bir %60 klabye önericem
merak ettim aslında güzel olur

ya ben özellikle türk markası aolan rampage den almak istiyorum en azından ürüne bi şey olursa daha iyi bir muhattap bulabileyim forumda gezinirken redragon önerenleri çok gördüm ama gerçekten türk bir firmadan alıp daha iyi bir muhattap bulmak istiyorum yoksa gerçekten çok sıkıntı trendyolda bazı klavye alanlarıan yorumlarına bakıyorum adamları muhattap bile almamışlar hatta telefonlarını dahi açmayanlar olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merak ettim aslında güzel olur
hızlı kargoyla bi de indirim kuponuyla 470 tl olcktı https://www.banggood.com/BlitzWolf-...ur_warehouse=CN&ID=6287830515630&rmmds=search

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,975
Üyeler
186,700
Son üye
21calypso24
Geri