jorge jesus hakkında

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar bana icerden bılgı geldı jorge jesus arabıstandan bı takımla anlasmıs gs macı sonrası havaalanına gıtmıs ucaga bınıyomus gıdıyomus dıye bılgı geldı doğru mudur

şakkıdı şakkıdı ciklet ciğnemeyle olmuyo o iş gitsin

İsmail Kartal daha iyi top oynatiyordu.

Beyler Suç Tamamiyle Ali Koç Yüzümden TD İle Hiç Bir Sorun Yok Bence Adam Lige Daha Alışma Sürecinde

jesus ve koç büyük adam

Beyler Suç Tamamiyle Ali Koç Yüzümden TD İle Hiç Bir Sorun Yok Bence Adam Lige Daha Alışma Sürecinde
Jesus'un Fenerbahçe'ye layık olduğunu düşünmüyorum. Ali Koç da suçlu haklısın.

Hiçbir yerde okumadım. Gitse ekonomik anlamda fener için iyi olur. Kötü hoca değil ama yıllık 7m Euro maaşı asla hak etmiyor. Sportif başarı için devam edilmeli ama maaşında indirime gitmeyi kabul etmez.

jorge jesus bıktım senden keske dunya kupası arasında ölmeseydin bu dublör cok kotu ali koc zaten 1905ten beri beslediği aslanı bugun sahaya goturmus gorduk bu adamı neden sectik ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir yerde okumadım. Gitse ekonomik anlamda fener için iyi olur. Kötü hoca değil ama yıllık 7m Euro maaşı asla hak etmiyor. Sportif başarı için devam edilmeli ama maaşında indirime gitmeyi kabul etmez.
dalga gecıyo

Şampiyonluk kutlamasında olmayan tüm Galatasaraylı kardeşlerimi Ali Koç'a destek için Saraçoğlu'na davet ediyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri