Neler Yeni

🔥İndirim Joystar 1.5L Termos 429₺🔥🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Alanların parası çöp olur bence ben de aynı kasaya sahip ürün var , zaten joystarda ürünü alıp markayı basıyor aynı kalitede olduklarını düşünüyorum , şuan 1 saat bile sıcak tutmuyor su matarası olarak kullanıyorum . Çok çabuk bozuluyorlar bence verebiliyorken stanley almak lazım , stanleyim de vardı bozuldu dışarısına sıcaklık vermeye başladı garantiye yolladım direkt sıfır verdiler.
Alıntıyı görüntüle
Ürününüzün tipi benziyor diye aynı olacağını nereden çıkartıyorsunuz? Aşağıya direkt olarak paylaştığım ürünü alıp yorum yapan kullanıcının SSini bırakıyorum bu ürün yerine Stanley önermek saçma aralarında lt başına min 4kat fiyat farkı var testi yapılmış muadil uygun fiyatlı bir ürün onerseniz anlarım

Screenshot_20231128_141356_Hepsiburada.jpg

A_TURAN_A

80+ Bronze
abdullah hoca zaten inceleyeceğim dedi. kaliteli dediği tek ürün stanley zaten herkes biliyor. abdullah hacıgül inceledi diye kaliteli olmuyor ki zaten kendisi de kaliteli olduğunu söylemiyor. bu buse insanları yanıltıyor sorun burda zaten arada sahte hesapta açıp geliyo hoş gerçi banlanıyor ama olsun forumun delisi olarak kabul etmek lazım bunu :D
İncelenir ama ilk başta sorun olmuyor zaten ilerleyen süreçte sorun çıkarıyor ben de ilk aldığım da 150 liraya almıştım ,150 liraya böyle performans diye sevinmiştim sonra keşke stanley alsaydım dedim şuan hiç sıcak tutmuyor çünki.

GirayHan

80+ Platinum
İncelenir ama ilk başta sorun olmuyor zaten ilerleyen süreçte sorun çıkarıyor ben de ilk aldığım da 150 liraya almıştım ,150 liraya böyle performans diye sevinmiştim sonra keşke stanley alsaydım dedim şuan hiç sıcak tutmuyor çünki.
geçen thermos marka migrosta fena indirimdeydi almadım diye 300 defadır kafamı taşlara vuruyom 1.5 litre olan alev kırmızısı 500 lira civarıydı

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ürününüzün tipi benziyor diye aynı olacağını nereden çıkartıyorsunuz? Aşağıya direkt olarak paylaştığım ürünü alıp yorum yapan kullanıcının SSini bırakıyorum bu ürün yerine Stanley önermek saçma aralarında lt başına min 4kat fiyat farkı var testi yapılmış muadil uygun fiyatlı bir ürün onerseniz anlarım

Alıntıyı görüntüle
İlk başta ürün güzel zaten ben de zamanın da 150 liraya almıştım çok şaşırmıştık bu fiyata böyle performans diye , ama kalitesiz oluyorlar bence şuan 1 saat bile sıcak tutmuyor . Çelik malzemesinden ve tipinden aynı olacağını düşündüm joystar da aldığım marka gibi kendi markasını basıyor diye düşündüğümden öyle dedim . Amazon da 1.5 litresi 1.000 liraydı diye hatırlıyorum stanleyin 2 kat fazla verilir ama bence güvenli olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen thermos marka migrosta fena indirimdeydi almadım diye 300 defadır kafamı taşlara vuruyom 1.5 litre olan alev kırmızısı 500 lira civarıydı
İyimiş fiyatı ben de 7,8 tane termos oldu o yüzden almıyorum artık 😂

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Asla thermos markasının 1.5lt ürününü o fiyata alamazsınız imkan dahilinde değil. Genellemiyorum ama marketlerde satılan termosların büyük bir oranı sahte ve satan marketler bile bundan bihaber

GirayHan

80+ Platinum
Asla thermos markasının 1.5lt ürününü o fiyata alamazsınız imkan dahilinde değil. Genellemiyorum ama marketlerde satılan termosların büyük bir oranı sahte ve satan marketler bile bundan bihaber
1701170911322.png

bende sanmıyordum abdullah hocam fakat gerçekten migros bu güzelliği yaptı :D

konusunu da ben açmıştım foruma ilginiz varsa termos kullanıyorsanız devamlı yine denk getirirsem sizi etiketleyebilirim

GirayHan

80+ Platinum
Yüzde 50 indirim yaptığı zmaman stoklarında olmayan ürünlerin de fiyatını indirmişlerdi , hatta sipariş verenler alamadan geri dönmüştü migrostan o zman olmuş olabilir bu da .
22 kasım çarşamba hocam indirimi yaptıkları tarih. eşe dosta akrabalara wp'den bolca attığım için kayıtları var :D :D

A_TURAN_A

80+ Bronze
22 kasım çarşamba hocam indirimi yaptıkları tarih. eşe dosta akrabalara wp'den bolca attığım için kayıtları var :D :D
O zman benim dediğim de bu ,burda konusu açılmıştı stanley termoslarda yüzde 50 indirim migros diye alan kişiler alamadan geri dönmüştü aynı yazılımsal sıkıntı o zman .

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
O zman haklısınız , ben bunlar da alınamamıştır diye düşünmüştüm.
yok yok hocam alanlar oldu gönderildi de zaten sanalmarket yolluyordu randevu oluşturduğumuz market bölümü var ya migrosta o kısım. ertesi gün de adreslere geldi zaten. bende ufaktan bi uyuz oldum sahtemidir falan filan acaba diye faturalarını kestirmişler orjinal ürünler yani.

ama bu arada stanley thermos markasından çok çok daha iyi bir markadır. onu de belirtmeden geçemeyeceğim bende 1 stanley var 750ml olanlardan 10 yıldır kullanıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,163
Üyeler
169,538
Son üye
enveerr
Top Bottom