Neler Yeni

🔥İndirim Joystar 1.5L Termos 429₺🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Bronze
yok yok hocam alanlar oldu gönderildi de zaten sanalmarket yolluyordu randevu oluşturduğumuz market bölümü var ya migrosta o kısım. ertesi gün de adreslere geldi zaten. bende ufaktan bi uyuz oldum sahtemidir falan filan acaba diye faturalarını kestirmişler orjinal ürünler yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bu arada stanley thermos markasından çok çok daha iyi bir markadır. onu de belirtmeden geçemeyeceğim bende 1 stanley var 750ml olanlardan 10 yıldır kullanıyorum :D
Çok iyimiş o zman keşke ben de alsaymışım 🤭

ChristianSerratos

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Son 1 aydır bu paralar Thermos,Stenley markelı ürünler satıldı onları almayıp bu markayı almak ilginç olurdu

A_TURAN_A

80+ Bronze
Son 1 aydır bu paralar Thermos,Stenley markelı ürünler satıldı onları almayıp bu markayı almak ilginç olurdu
1701172144615.png

1.3 lt olanı 1000 lira amazonda bence 2 kat fazla verip bu alınabilir .

Joystar sürekli hepsiburadanın promot ettiği bir marka kötü çıkacağını düşünmüyorum ki Stanley işe karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi aralarında 4-5 kat fiyat farkı var bu fiyata 20 saat sıcak tutsa miss

Zaten alıp testini yapar beğenmezsen iade edersin önemli olan fırsatı kaçırmamak. İncelemesini yapacağım

ChristianSerratos

80+ Silver

GirayHan

80+ Platinum
Faturalı olunca orijinal mi oluyor :D
benim bildiğim faturada ürün adı ve fiyatı yazıyorsa ve fatura numarası var ise ürün orjinal olmak zorundadır. migros gibi bir firma en fazla ithaalatçı garantili ürün satar ki satıyor da ama sahte mal sattığını düşünmüyorum.

ChristianSerratos

80+ Silver

GirayHan

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
1.3 lt olanı 1000 lira amazonda bence 2 kat fazla verip bu alınabilir .
katılıyorum. keza termos devamlı alınıp değiştirilen bir ürün değil o yüzden de kaliteli olanı alınmalıdır. yukarda stanley marka termos'umu 10 yıldır kullandığımı yazmıştım. Termos almak isteyen arkadaşlar o yorumumdan birşeyler çıkarabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
M. Ali ARSLAN
konuyu acan arkadasa tesekkurler,

yazismalar alakasiz yerlere evrilmis, elimde hem stanly hem thermos (migrostan alinama)' hemde tefal var.
thermos gayet premium urunlerdi. belirli migroslarda stok sifirlama niyetine satildi gitti. elimdeki urunlerde ezik olmasina rgmen aldim, bulana ask olsun du o gun...

bu urunde gelince 4unude test edicem ayni anda.

@Abdullah Hacıgül kardesim bize yakin, dilerse kendisine ulastirabilirim elimdekileri inceleme icin.

sagolsun kendisi zahmet edip bize kadar gelmisti bi mevzu icin, seve seve bende yardimci olmak isterim faydasi olacaksa

Top Bottom