🔥İndirim Joystar 1.5L Termos 429₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,420
Ürün: https://app.hb.biz/YGSI0Q8XUulv

Premium'a özel, sepette 429₺🔥😇
Screenshot_2023-11-28-11-33-45-110_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

@Abdullah Hacıgül 'ün paylaştığı termos markası STANLEY!

1701166779194.png

Stanley marka termoslar dünyanın en iyi termoslarıdır alınacak en iyi termos markasıdır

bu şahsın ise paylaştığı termos ise joystar marka ne olduğu belirsiz. Dikkatli olun araştırmadan almayın.

@Abdullah Hacıgül 'ün paylaştığı termos markası STANLEY!

Alıntıyı görüntüle
Stanley marka termoslar dünyanın en iyi termoslarıdır alınacak en iyi termos markasıdır

bu şahsın ise paylaştığı termos ise joystar marka ne olduğu belirsiz. Dikkatli olun araştırmadan almayın.

Cahilcim, sana laf anlatmaktan bıktım sen yalan yanlış bilgi vermekten bıkmadın! umarım görselden bir şeyler anlarsın.

Screenshot_2023-11-28-13-34-04-661_com.instagram.android.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Instagram story'de paylaştı, arkadaş ondan bahsediyor, hatta kendiside satın almış.
Anlatamazsin abi adamın kafası donmuş, bırakın kendi haline.

Son düzenleme:
Joystar sürekli hepsiburadanın promot ettiği bir marka kötü çıkacağını düşünmüyorum ki Stanley işe karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi aralarında 4-5 kat fiyat farkı var bu fiyata 20 saat sıcak tutsa miss

Zaten alıp testini yapar beğenmezsen iade edersin önemli olan fırsatı kaçırmamak. İncelemesini yapacağım

farketmez hocam joystar kalitesiz ben kaliteli olan stanley markadan bahsediyorum.
@Abdullah Hacıgül paylaşmışsa kalitelidir ben güvenir alırım senin kalitesiz demen bizi ilgilendirmez seni tanımıyoruz, Abdullah beyi yıllardır tanıyoruz ve önerdiği ürünler hep kaliteli.

Son düzenleme:
Joystar sürekli hepsiburadanın promot ettiği bir marka kötü çıkacağını düşünmüyorum ki Stanley işe karşılaştırmak dünyanın en saçma şeyi aralarında 4-5 kat fiyat farkı var bu fiyata 20 saat sıcak tutsa miss

Zaten alıp testini yapar beğenmezsen iade edersin önemli olan fırsatı kaçırmamak. İncelemesini yapacağım
Alanların parası çöp olur bence ben de aynı kasaya sahip ürün var , zaten joystarda ürünü alıp markayı basıyor aynı kalitede olduklarını düşünüyorum , şuan 1 saat bile sıcak tutmuyor su matarası olarak kullanıyorum . İlk aldığım da uzun süre sıcak tutuyordu ama birkaç ay sonra bozulmaya başladı . İlk başta iyi gibi geliyor ama ilerleyen süreçte bozulmaya başlıyor. Bence verebiliyorken stanley almak lazım , stanleyim de vardı bozuldu dışarısına sıcaklık vermeye başladı garantiye yolladım direkt sıfır verdiler.
1701169735251.png

Son düzenleme:
Alanların parası çöp olur bence ben de aynı kasaya sahip ürün var , zaten joystarda ürünü alıp markayı basıyor aynı kalitede olduklarını düşünüyorum , şuan 1 saat bile sıcak tutmuyor su matarası olarak kullanıyorum .
Alıntıyı görüntüle
abdullah hoca zaten inceleyeceğim dedi. kaliteli dediği tek ürün stanley zaten herkes biliyor. abdullah hacıgül inceledi diye kaliteli olmuyor ki zaten kendisi de kaliteli olduğunu söylemiyor. bu buse insanları yanıltıyor sorun burda zaten arada sahte hesapta açıp geliyo hoş gerçi banlanıyor ama olsun forumun delisi olarak kabul etmek lazım bunu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,579
Üyeler
173,996
Son üye
Uslu_ziyy
Geri