Ben pc de kullanacağım ve bütçeme çok uzak bu ürün ama yinede teşekkür ederim yorumunuz için.10 gündür kullanıyorum çok memnunum. Orjinalden farkı yokHADRON Hd323 Ps4 Uyumlu Bluetooth Beyaz Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HADRON Hd323 Ps4 Uyumlu Bluetooth Beyaz Oyun Kolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hcm 200 tl ye bulunurmu bilm ama sizin için bi bakıyım ama zor yani bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız olurmu?Pc için joystick almak istiyorum klavyeden bazı oyunlar zevkli oynanmıyor önerdiğiniz biseyler varmı arkadaşlar?
Haklısınız çok aşırı uzaklasmayacak şekilde bütçemi yukseltebilirim tabii kiHcm 200 TL ye bulunurmu bilm ama sizin için bi bakıyım ama zor yani bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız olurmu?
Haklısınız çok aşırı uzaklasmayacak şekilde bütçemi yukseltebilirim tabii ki
Ucuz olduğu için attım bir bilgim yokGOLDMASTER GP-307 PC Uyumlu Oyun Kolu Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GOLDMASTER GP-307 PC Uyumlu Oyun Kolu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Kablosuz dediğim bilgisayarda uyumlu değilmiş sanırım hocam yanlışlık oldu haberin olsunUcuz olduğu için attım bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz olarak da böyle bir şey var
DOUBLESHOCK Wireless Kablosuz Oyun Kolu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
DOUBLESHOCK Wireless Kablosuz Oyun Kolu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Doğrudur hocam şuan o kadar bütçem yok ama ileriye doğru belki düşünebilirim teşekkür ederim üstte arkadaşın attığı rp-307 hakkında bilginiz varmı?Hcm bu bütçeyi bi hayli aşıyor ama yinede kaliteli bi gamepad kullanan arkadaşlarımda var 4 sene önce almışlar hala yeni gibi kullanıorum diyorlar bakmakta fayda varLogitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani hcm bilm araştırdım ama pek fazla bişey göremedim ama yani ucuz alıp denemekte fayda varDoğrudur hocam şuan o kadar bütçem yok ama ileriye doğru belki düşünebilirim teşekkür ederim üstte arkadaşın attığı rp-307 hakkında bilginiz varmı?
Tamam hocam o zaman bir deneyeyim birde pc de bu joystickleri kullanmak için ayrı bir kurulum gerekiyor mu yoksa direk usb takıp kullanıyormuyuzYani hcm bilm araştırdım ama pek fazla bişey göremedim ama yani ucuz alıp denemekte fayda var