Erkek?Arkadaşlar K-pop dinleyen bir erkeğe karşı tepkileriniz ne olurdu?
Herkes istediğini dinleyebilir sıkıntı yok Fakat benim 3 iq kardeşim gibi beni gıcık etmek için A0 ingilizce A0 Japonca ile bana karşı söylerse ozaman ne kadar sakin bir insanda olsam orada kavga çıkarırım.Arkadaşlar K-pop dinleyen bir erkeğe karşı tepkileriniz ne olurdu?
Kardeşlerimizin huyları çok benziyor dostum.Herkes istediğini dinleyebilir sıkıntı yok Fakat benim 3 iq kardeşim gibi beni gıcık etmek için A0 ingilizce A0 Japonca ile bana karşı söylerse ozaman ne kadar sakin bir insanda olsam orada kavga çıkarırım.
Ah o Metallica poser'ları yok mu, nefret ediyorum.Demek istediğinizi anladım, K-Pop hayran kitlesinin kötü olduğunu söylüyorsunuz sanırım. Bende katılıyorum, K-Pop seven bir kız arkadaşımla tartıştıktan sonra bana "Sen koreli erkeklerin tırnağı olamazsın" demişti ve bende pekala deyip geçiştirmiştim K-Pop hayran kitlesi gerçekten kötü ama işi saçma boyutlara getirmeden seven insanlarda mevcut tabii ki. Metal kitlesininde çok sağlıklı olduğu söylenemez, Metallica sevip Megadeth düşmanı olan çok kişi gördüm, veya metal dışında şarkı dinleyen kişilere kin besleyenleride gördüm. O yüzden kişiye göre muamele yapmak lazım diye düşünüyorum.