Yardım Kablolu/Kablosuz gaming klavye önerisi

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,631
Bütçe
9999
Aula F75-Aula S75 Pro Aula F99 pro Razer Black Widow V4X Aula F75 Max Aula Hero 84 HE bu ürünler arasında kaldık arkadaşıma bakıyoruz FPS rekabetçi oyunlar oynuyor. Alternatif ne alınır?

bütçe nedir tam olarak howl75 jet75 bakabilirsin

howl75 işinizi görür bayağı o zaman siyah varsa siyah alın bazen tuşlar sararıyormuş çünkü
hocam bende ondan alacaktım ama fason ürün diye inceleme de bir yerde bulamadım adam akıllı forumlarda falan hiç girmedim o topa

hocam bende ondan alacaktım ama fason ürün diye inceleme de bir yerde bulamadım adam akıllı forumlarda falan hiç girmedim o topa
benim arkadaş aldı denedim sesi falan da mad60a benziyor hoşuma gitti benim fp ürün ama uzun vadede bozulur mu sorun çıkarır mı bilemeyiz tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun

benim arkadaş aldı denedim sesi falan da mad60a benziyor hoşuma gitti benim fp ürün ama uzun vadede bozulur mu sorun çıkarır mı bilemeyiz tabi

hayırlı olsun
bende incelemelerine baktım hocam iyi f/p gibi duruyor da uzun vadede bilmiyorum bir de marka bilindik değil manyetik switch ama giriş seviyesi mi yoksa iyi olan mı bilemedim f87 pro aldım o yüzden

Konuda belirttiğiniz bütçe doğruysa Ultra modeli alınabilir.

Howl75 fiyatına göre kötü değil, ama bütçe doğruysa önerilecek ürün de değil. Howl75, Havit KB904L, Gamepower (modeli aklıma gelmedi ₺2000 manyetik olan) ve GameRaider K1 HE bunlara baktığınızda benzer fason üretim ürünler. Aralarında switchi farklı olanlar var. Ama kasaları genelde aynı. Yani fiyatlarına göre alınabilir. Ama bütçe yüksekse ses, yalıtım vb. için daha dolu kasalı klavyeler almak daha mantıklı. Çünkü bu klavyelerin switchini değişip kullanabilirsiniz, yukarıdaki klavyeler bir yerden sonra yazı yazarken çınlama tarzı uğultular çıkaracaktır.

Bütçeyi öylesine yazdıysanız da şu veya W75 almak çok daha mantıklı.

Veya şu ürünlere de bakılabilir.

Son düzenleme:

Howl75 fiyatına göre kötü değil, ama bütçe doğruysa önerilecek ürün de değil. Howl75, Havit KB904L, Gamepower (modeli aklıma gelmedi ₺2000 manyetik olan) ve GameRaider K1 HE bunlara baktığınızda benzer fason üretim ürünler. Aralarında switchi farklı olanlar var. Ama kasaları genelde aynı. Yani fiyatlarına göre alınabilir. Ama bütçe yüksekse ses, yalıtım vb. için daha dolu kasalı klavyeler almak daha mantıklı. Çünkü bu klavyelerin switchini değişip kullanabilirsiniz, yukarıdaki klavyeler bir yerden sonra yazı yazarken çınlama tarzı uğultular çıkaracaktır.

Havitin 884l 904l 900l kullandım süperler kelepire almıştım şuan 904l yeşil siyah olanı kullanıyorum bahsettiğim konudaki aula S75 F19 v4x alayını kullandım

hayırlı olsun
Eyv hocam başka yok mu ilgi çekici F19 pro hoşuma gitti full+knob tuşlu olması süper

Veya şu ürünlere de bakılabilir.
Hazır mchose x9 aldım red rose pembe takım mı yapsam kendime acaba

Son düzenleme:
Bence alın özellikleri de iyi. Gerçi tekrar baktım stokta yok diyor, siz almadıysanız biri almış gibi duruyor.

KB904L'yi ben de çıktığı zaman aldım. Galiba ₺2500 vermiştim, manyetik o dönem bu kadar da uygun ürün yoktu. Howl75, Gamepower falan Havit KB904L'den sonra çıktılar. Tabii 1-2 ay sonra ₺2000 düştü. Ah Havit ah çok kazığın oldu bana.

Neyse switch konusunda net bir bilgisi yoktu. Pembe bir manyetik switch var. Önceki klavyede çift basma vb. dolayı geçtim. O tarz sorunlar yaşamadım. Ama kasası baskı yapınca esneyen ve çok ses çıkaran bir plastikti. Daha sonrasında yine indirimden ₺2500 Dareu EK75 RT aldım, şu an onu kullanıyorum. Bunun kasası bir tık daha iyi. Ama aşırı hızlı yazı yazarsam hafif uğultu geliyor.

Sonraki klavyede çıtayı da yükselteceğim, ama şimdilik ihtiyacım olmadığından erteliyorum. Havit KB904L halen dolabımda duruyor, lazım olursa kullanırım diye.

Ama dediğim gibi bunları uygun fiyatlı manyetik olduklarından öneriyorum. Bütçeniz 5K ise yukarıda sonradan eklediklerime baksın arkadaşınız.

Bence alın özellikleri de iyi. Gerçi tekrar baktım stokta yok diyor, siz almadıysanız biri almış gibi duruyor.

KB904L'yi ben de çıktığı zaman aldım. Galiba ₺2500 vermiştim, manyetik o dönem bu kadar da uygun ürün yoktu. Howl75, Gamepower falan Havit KB904L'den sonra çıktılar. Tabii 1-2 ay sonra ₺2000 düştü. Ah Havit ah çok kazığın oldu bana.

Neyse switch konusunda net bir bilgisi yoktu. Pembe bir manyetik switch var. Önceki klavyede çift basma vb. dolayı geçtim. O tarz sorunlar yaşamadım. Ama kasası baskı yapınca esneyen ve çok ses çıkaran bir plastikti. Daha sonrasında yine indirimden ₺2500 Dareu EK75 RT aldım, şu an onu kullanıyorum. Bunun kasası bir tık daha iyi. Ama aşırı hızlı yazı yazarsam hafif uğultu geliyor.

Sonraki klavyede çıtayı da yükselteceğim, ama şimdilik ihtiyacım olmadığından erteliyorum. Havit KB904L halen dolabımda duruyor, lazım olursa kullanırım diye.

Ama dediğim gibi bunları uygun fiyatlı manyetik olduklarından öneriyorum. Bütçeniz 5K ise yukarıda sonradan eklediklerime baksın arkadaşınız.
Havitten çektim hepsini 1200 TL ye almıştım saydıkları mı ayrı ayrı

hayırlı olsun
Hotswapse sorun yok switch bozulsun çıkar at yeni tak devamke howl75 güzel duruyor knob isterdim olsun üzerinde ama yok sanırım çok problem değil arkadaşa bakıyoruz klavye ama ilk ben deneyimleyim sonra beğenirsem onada alırız 🤣tester her zaman benim

Birkac gün önce amazon depodan 2100tl ye arkadaşıma aula f75max aldk.F/P arıyorsaniz amazon depoya bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,001
Üyeler
188,509
Son üye
Sonkursun84
Geri