3200 dpi a çek düşük dpi larda hz farkı olmaz oyunalrdaki sensini düşürürsün internette dpi sens çarpan siteleri var şimdiki değerlerini gir sonra 3200 deki sensini bulursun sonra 2khz farkını görürsün sanrsamSorum başlıktaki gibidir max kaç hz destekler?
Elimde w60max var 2000hz kadar çıkıyor fakat ne kadar ayar yapsamda test yapsamda 1000hz üstü göremedim.
Hocam bunu testlerdede göstermesi gerekmiyormu youtubeden bakıyorum milletin mousesi testlerde doğru değerleri gösteriyor.3200 dpi a çek düşük dpi larda hz farkı olmaz oyunalrdaki sensini düşürürsün internette dpi sens çarpan siteleri var şimdiki değerlerini gir sonra 3200 deki sensini bulursun sonra 2khz farkını görürsün sanrsam
pc kasiyorsa senin sisteminde sorun vardir vxe mad r 8000 hz de kullaniyorum herhangi bir sorun yok.benim mouse de sözde 8k apex ama 8k çekince kasıyor pc felaket bi anlamı kalmıyor en saglıklısı 1000hz
İşlemcinin 8k desteklemesi lazim 8k çok yorar işlemcinibenim mouse de sözde 8k apex ama 8k çekince kasıyor pc felaket bi anlamı kalmıyor en saglıklısı 1000hz
pc kasiyorsa senin sisteminde sorun vardir vxe mad r 8000 hz de kullaniyorum herhangi bir sorun yok.
hocam benım sorumada cevap verın ya islemci 5600 4k destegı varmış.İşlemcinin 8k desteklemesi lazim 8k çok yorar işlemcini
Şu ana kadar hiç bir kablolu mouse un 1000hz üstü olduğunu görmedim sadece dongle ile üst düzeye çıkıldığını gördümhocam benım sorumada cevap verın ya islemci 5600 4k destegı varmış.
test ettigin siteler tahminimce dogru sonuc gostermiyor 1k ustunde net cevap alinamaz mouse software uzerinden 2k sectiysen yalan soyleyecek hali yok.hocam benım sorumada cevap verın ya islemci 5600 4k destegı varmış.
5600 un 4k destekledıgıne dair kanıt yok o hz muhabbeti işlemcini kullanır kasmassa kullanırsın kasarsa kısarsın her oyunda degişiyorhocam benım sorumada cevap verın ya islemci 5600 4k destegı varmış.
4k uzerı kasıyor 159 proyla denemiştik.5600 un 4k destekledıgıne dair kanıt yok o hz muhabbeti işlemcini kullanır kasmassa kullanırsın kasarsa kısarsın her oyunda degişiyor
Şu ana kadar hiç bir kablolu mouse un 1000hz üstü olduğunu görmedim sadece dongle ile üst düzeye çıkıldığını gördüm
driverde seçilmiyor mousenın altındaki tuş üzerinden seçim yapabılıyorum programda denedim razerin ondada aynı sonucu vermekte.test ettigin siteler tahminimce dogru sonuc gostermiyor 1k ustunde net cevap alinamaz mouse software uzerinden 2k sectiysen yalan soyleyecek hali yok.