Bütçe varsa kablosuz.Sizce gaming kulaklık kablolu mu kablosuz mu olmalı? Ben valo oynuyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablosuz çok rahat ama gecikmenin olacağı söyleniyor. Sizce bu kadar gecikme sıkıntı yaratır mı?
kablosuz ses ve mikrofon kalitesini düşürür. hardcore oyunculuk için kablolu daha iyiSizce gaming kulaklık kablolu mu kablosuz mu olmalı? Ben valo oynuyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablosuz çok rahat ama gecikmenin olacağı söyleniyor. Sizce bu kadar gecikme sıkıntı yaratır mı?
şuan bende kablosuz almayı düşünüyorum hyperx cloud2 kablosuz ve cloud core kablosuz a bakıyorum 2sine de iyi diyorlar henüz alamadım ama sanırım hyperx steelseries logitech gibi kaliteli markalardan alırsan hem gecikme çok sıkıntı olmuyor hem de uzun süreli oluyor.Sizce gaming kulaklık kablolu mu kablosuz mu olmalı? Ben valo oynuyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablosuz çok rahat ama gecikmenin olacağı söyleniyor. Sizce bu kadar gecikme sıkıntı yaratır mı?
Link varsa atabilir misin?şuan bende kablosuz almayı düşünüyorum hyperx cloud2 kablosuz ve cloud core kablosuz a bakıyorum 2sine de iyi diyorlar henüz alamadım ama sanırım hyperx steelseries logitech gibi kaliteli markalardan alırsan hem gecikme çok sıkıntı olmuyor hem de uzun süreli oluyor.