Neler Yeni

Kablolu mu kablosuz mu?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Sizce gaming kulaklık kablolu mu kablosuz mu olmalı? Ben valo oynuyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablosuz çok rahat ama gecikmenin olacağı söyleniyor. Sizce bu kadar gecikme sıkıntı yaratır mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,392
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce gaming kulaklık kablolu mu kablosuz mu olmalı? Ben valo oynuyorum ayrıca hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablosuz çok rahat ama gecikmenin olacağı söyleniyor. Sizce bu kadar gecikme sıkıntı yaratır mı?
Bütçe varsa kablosuz.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Kablosuz

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Gecikme olmuyormu kablosuzda

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
kanka sen o gecikmeyi istesen de hissedemezsin zaten

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kablosuz ses ve mikrofon kalitesini düşürür. hardcore oyunculuk için kablolu daha iyi

Aliko7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali koç
şuan bende kablosuz almayı düşünüyorum hyperx cloud2 kablosuz ve cloud core kablosuz a bakıyorum 2sine de iyi diyorlar henüz alamadım ama sanırım hyperx steelseries logitech gibi kaliteli markalardan alırsan hem gecikme çok sıkıntı olmuyor hem de uzun süreli oluyor.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan bende kablosuz almayı düşünüyorum hyperx cloud2 kablosuz ve cloud core kablosuz a bakıyorum 2sine de iyi diyorlar henüz alamadım ama sanırım hyperx steelseries logitech gibi kaliteli markalardan alırsan hem gecikme çok sıkıntı olmuyor hem de uzun süreli oluyor.
Link varsa atabilir misin?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Şu adamın videolarını izledikçe kablosuzun rahatlığına hasta oluyorum. İyi bir kablosuz ekipmanda farkı hissetmezsiniz. Hatta belki hiç fark yoktur. Kablosuz teknolojiler çok ilerledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom