- Bütçe
- 852
Bütçem 850 lira kablolu ve kablosuz olmak üzere iki kulaklık lazım birini oyun için kullanacağım birini gezerken kullanacağım fiyattan çok kaliteye önem veriyorum birkaç yıl idare edebilecek kulaklıklar önerirseniz çok iyi olur.
Kablosuz;anker gibi değilde böyle şık duran çok büyük gözükmeyen bir şey olursa daha iyi olur.
WH-CH510'a bakabilirsiniz öyleyse, ancak Q10'un ses ve bass kalitesi daha iyi, onu belirteyim.Anker gibi değil de böyle şık duran çok büyük gözükmeyen bir şey olursa daha iyi olur.
Ses kalitesi olarak WH-CH510 daha iyi.Kablosuz;
JBL Tune 500BT Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 500BT Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! JBL Tune 500BT Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Görünüşten kaynaklı attım o modeli.WH-CH510'a bakabilirsiniz öyleyse, ancak Q10'un ses ve bass kalitesi daha iyi, onu belirteyim.
Sony WH-CH510 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony WH-CH510 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony WH-CH510 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.421,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ses kalitesi olarak WH-CH510 daha iyi.
Görünüş olarak da neredeyse birebir aynılar ki.Görünüşten kaynaklı attım o modeli.
Mavi renk daha hoş benceGörünüş olarak da neredeyse birebir aynılar ki.
WH-CH510'un da mavi modeli varMavi renk daha hoş bence
Bunu görmemiştim bunu öneririm kablosuz kulaklık olarakWH-CH510'un da mavi model var
Sony WH-CH510L Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony WH-CH510L Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony WH-CH510L Mavi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 3.599,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com