- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,182
Bilmiyorum yeni olması lazım o olayın.Anladım anladım kablonet vdsl nasıldır acaba
Bilmiyorum yeni olması lazım o olayın.Anladım anladım kablonet vdsl nasıldır acaba
Türk Telekom desek daha doğru olur. Herhangi bir ISS'ye geçebilirsin. Kablonet sizin için anlamsız. Çünkü taahhüt var ve yalın internet sunmuyorlar. Turknet, Millenicom vs öneririm.Anladım anladım kablonet vdsl nasıldır acaba
Şu an millenicomdayım zaten 50mbps veriyorlar bana altyapı bozuk diye normalde 80 gözüküyor ama inanamıyorum o yüzden değiştirmek istiyorum aslında ayrıca kablonette tv uygulamaları olmasıda hoşuma gittiTürk Telekom desek daha doğru olur. Herhangi bir ISS'ye geçebilirsin. Kablonet sizin için anlamsız. Çünkü taahhüt var ve yalın internet sunmuyorlar. Turknet, Millenicom vs öneririm.
VDSL ile nasıl sunuyorlar bilemiyorum çünkü DVB-C için varsayılan internet altyapısı DOCSIS'lerdir. Sanırım size veremiyorlar bu sebepten.Şu an millenicomdayım zaten 50mbps veriyorlar bana altyapı bozuk diye normalde 80 gözüküyor ama inanamıyorum o yüzden değiştirmek istiyorum aslında ayrıca kablonette tv uygulamaları olmasıda hoşuma gitti
TV için haber verirseniz sevinirim. Çünkü dediğim gibi bir durum söz konusu.Şu anlık dursun en iyisi bi ara arayıp bilgi alırım
O normal kullanıcılar için var bende de öyle oluyor 19:00-24:00 arası 25e düşüyor diğer saatler de 100mb oluyorKanka bende 100MBPS / 5 MBPS var ama herhalde teyzemin aldığı pakette belirli saatler arasında yavaşlama oluyor. En düşük 24MBPS, en fazla 100MBPS oluyor. O düşüşleri saymazsak çok iyi internet. Zaten eğer GigaFiber gelirse ona geçerim diye düşünüyorum.