Neler Yeni

Kablonet İyi Midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökay CinGöZ
Süperonline Fiber Kullanıyorum Fakat Pingim Çok Yüksek Oluyor. Kablonet'e Geçmek İstiyorum Süperonline Altyapısı İle Bir Ortaklığı varmı kablonet fiber Kullanabilir miyim acaba? Websitesinden Bakamıyorum Bizim Sokak Çıkmıyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Süperonline Fiber Kullanıyorum Fakat Pingim Çok Yüksek Oluyor. Kablonet'e Geçmek İstiyorum Süperonline Altyapısı İle Bir Ortaklığı varmı kablonet fiber Kullanabilir miyim acaba? Websitesinden Bakamıyorum Bizim Sokak Çıkmıyor.
Ben memnunum.

Avolay

80+ Gold
İyi , kullanıyorum

XMPSE

80+
Memnunum ama habersiz kitledikleri Tv plus üyeliği yüzünden 2 ay boyunca 15tl fazla para ödedim 60 olması gereken fatura 80 tl olmuştu (5tl taşıma parası evi taşıdığım için) hız olarak iyi 25mbit var 25in hepsini alıyorum tabi oturduğun yer de önemli.

Her firma gibi nerden geçirsek diye düşünüyorlar ama verdiklerii ile aldıgın hız gayet makul

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Altyapın varsa güzel tabi

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Sitesinden sorgulatabilirsin. Superonline altyapısı mevcutsa Turkcell de fena olmaz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
arkadaşım 50 mbps paketi kullaniyor ama günü gününe tarife değiştiriyor gibi ilk günler güzel son günler iyimsi ortalar beraber kafasına göre takiliyo almanızda kablo net den önce türknet veya millenicom bi bakmanız iyi olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,021
Üyeler
164,944
Son üye
requiemcc
Top Bottom