『Forbidden』
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
3k bütçem var arkadaşlar beyaz wirless bir klavye arıyorum anlamadığım için bilmiyorum tik tok ta aula f75 vardı bi ara o iyiöi yoksa bu fiyata daha iyisi bulunur mu
https://ty.gl/w7plwnpq8b5ft f753k bütçem var arkadaşlar beyaz wirless bir klavye arıyorum anlamadığım için bilmiyorum tik tok ta aula f75 vardı bi ara o iyiöi yoksa bu fiyata daha iyisi bulunur mu
Aslında yön tuşları olduğu için aula f87 almak istiyordumAula gibi tekerlekli olsun istiyorsan
Şart değilse g75 pro al![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
Bunlarda da yön tuşu varAslında yön tuşları olduğu için aula f87 almak istiyordum
Mchose g75’ten başka bir şey alma3k bütçem var arkadaşlar beyaz wirless bir klavye arıyorum anlamadığım için bilmiyorum tik tok ta aula f75 vardı bi ara o iyiöi yoksa bu fiyata daha iyisi bulunur mu
Bunu al. Diğer her şey kötü.![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Switch kalitesidir, yapı kalitesidir, gasket mount, yazıl hissiyatı üstüne yok bu klavyenin bu fiyatta.Mchose g75’ten başka bir şey alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu al. Diğer her şey kötü.
Anladım peki bu aulayı niye bu kadar abartıyor lar tik tok ta yotube de klavyeyi yerlere göklere sığdırmayan bir kitle varMchose g75’ten başka bir şey alma
Bunu al. Diğer her şey kötü.
Switch kalitesidir, yapı kalitesidir, gasket mount, yazıl hissiyatı üstüne yok bu klavyenin bu fiyatta.
Aula çok iyi klavye zaten. Ben de kullanıyordum. Ama 2000liraya çok iyi. 2500tl’ye Mchose g75 daha iyi.Anladım peki bu aulayı niye bu kadar abartıyor lar tik tok ta yotube de klavyeyi yerlere göklere sığdırmayan bir kitle var
Anladım knk teşekkür ederim peki mouse önere bilirmisin beyaz max 2 k ya kablosuzAula çok iyi klavye zaten. Ben de kullanıyordum. Ama 2000liraya çok iyi. 2500tl’ye Mchose g75 daha iyi.
Mchose a5 ultra.Anladım knk teşekkür ederim peki mouse önere bilirmisin beyaz max 2 k ya kablosuz
Mchose a5 ultra.
A5 ultra daha iyi.Bu nasıl![]()
Attack Shark X11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X11 SUPERLIGHT 22000 DPI PAW3311 Şarj İstasyonuna Sahip Kablosuz Oyuncu Faresi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl