Neler Yeni

Yardım Kablosuz gamepad önerisi (pc)

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Bütçe
2000
Beyler forza pes vs gibi oyunları kasadan uzakta oynamak ve ps cafelere para bayılmamak için gamepad almayı düşünüyorum.

Hangi marka model alınmalı? Artıları eksileri nelerdir pek bilmiyorum. Titreşim özelliği düzgün çalışsın, tuşlar kazık gibi olmasın, kopma sorunu olmasın diye bütçeyi düşük tutmuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Yanık
1742769565206.png

Bu ürünler kablosuz olarak çalışıyor mu
Genelde konularda kablolu olarak kullanırsanız çalışıyor yazıyorlar

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam 2500 civarına çıkabilirseniz gamesir nova pro öneririm, onun haricinde temudan machenike g1 pro, aliexpressten de pxn p5 mantıklı seçimler olacaktır

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2500 civarına çıkabilirseniz gamesir nova pro öneririm, onun haricinde temudan machenike g1 pro, aliexpressten de pxn p5 mantıklı seçimler olacaktır
Linki var mı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Yanık

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Yusuf Karayer

gavanoz

80+
hocam 8bitdo pro gamepad i için güzel yorumlar vardı bende gamepad ararken en çok önerilenlerden biri buydu ölü bölge pc ile uyumlu çalışma vs bakımından. he ama bide temu üzerinden Machenike G1 Pro sipariş ettim onuda övmüşlerdi konusunda. 8bitdo şahsen kullanmıyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Mesele ürünü
Ps4 kolunun ergonomisini çok beğeniyorum ama ps kolları pc de kablosuz olarak sorunsuz çalışıyor mu onu sormak istemiştim.

Düzgün çalışsın diye kablolu kullanacaksam merdiven altı kablolu gamepad alır uzatma kablosuyla kullanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 8bitdo pro gamepad i için güzel yorumlar vardı bende gamepad ararken en çok önerilenlerden biri buydu ölü bölge pc ile uyumlu çalışma vs bakımından. he ama bide temu üzerinden Machenike G1 Pro sipariş ettim onuda övmüşlerdi konusunda. 8bitdo şahsen kullanmıyorum
Arkadaşın attığı dualshock 4 pc de kablosuz olarak sorunsuz çalışır mı? Bilginiz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Yanık
Mesele ürünü

Ps4 kolunun ergonomisini çok beğeniyorum ama ps kolları pc de kablosuz olarak sorunsuz çalışıyor mu onu sormak istemiştim.

Düzgün çalışsın diye kablolu kullanacaksam merdiven altı kablolu gamepad alır uzatma kablosuyla kullanırım.
bende var bitane bluetutu olarak baglanılıyor bilgisayara

Top Bottom