Neler Yeni

Yardım Kablosuz gamepad önerisi (pc)

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Tayfun Balım
Özellikle uzun kullanımlarda veya kola çok yükleniyorsanız evet. Temudan gelen yarın elime geçecek kendim de deneyeceğim. Diğerleri içinse bir sürğ değerlendirme videosu izledim ve hoşuma gittiler baya. Türkiye içinde 2000i geçmesin derseniz fantech shooter III, bigbigwon gale hall, easysmx x5 veya x15 önerebilirim. Gamesir hariç 2500 civarında bir de easysmx x10 var lakin gamesirü marka olarak daha çok seviyorum ve gizala garantiyi sağlayan olduğu için muhattap olmanız gerektiğinde daha iyi bir hizmet alacağınızdan ötürü gamesirü daha çok öneriyorum, gene de x10 da güzel koldur(x15ten daha iyi bir model marka isimlendirmesi biraz saçma sadece.

8bit modeli çok hoşuma görüntü olarak. Bunu bir kenara yazdım. Arkadaşlarıma göndereceğim. Duruma göre 4 tane alırız.
Dövüş oyunlarındaki çoklu tuş basma desteği önemli. Onun haricinde pes için çok da mühim değil. Dövüş oyunlarını klavyeden oynamaya devam edersem arkadaşın attığı ps4 koluna uzatma bağlayıp kabloyla oynayabilirim. Biraz düşünüp yazarım.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kol gelince deneyip dönüş yaparsanız çok sevinirim.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Muhammet Ali Seviptekin

gavanoz

80+
hocam hall efect teknolojisini diyorsanız Machenike G1 Pro için hall efectten daha iyi deniyor. x15, xbox 9. nesil, dualsense gibi gamepadlerden iyi olduğunu söyleyenler var bende bunu merak ederek sipariş verdim ve 1000hz desteklendiği yazıyor. fakat bu turuncu çin sitesi olduğu için 4 tane getirmesi biraz sıkıntı olabilir

Machenike G1 Pro -- şöyle linkte bırakayım

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Kol gelince deneyip dönüş yaparsanız çok sevinirim.
İlk izlenim olarak Cidden hoşuma gitti, kol hassasiyeti iyi, buton hissiyatları aynı fiyattaki gamesir nova litedan daha iyi. Arka tuş yok ama beni çok da etkilemiyor açıkçası, fiyatının Üstünde bir kol bence

Top Bottom