Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 659
- İsim
- Tayfun Balım
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikle uzun kullanımlarda veya kola çok yükleniyorsanız evet. Temudan gelen yarın elime geçecek kendim de deneyeceğim. Diğerleri içinse bir sürğ değerlendirme videosu izledim ve hoşuma gittiler baya. Türkiye içinde 2000i geçmesin derseniz fantech shooter III, bigbigwon gale hall, easysmx x5 veya x15 önerebilirim. Gamesir hariç 2500 civarında bir de easysmx x10 var lakin gamesirü marka olarak daha çok seviyorum ve gizala garantiyi sağlayan olduğu için muhattap olmanız gerektiğinde daha iyi bir hizmet alacağınızdan ötürü gamesirü daha çok öneriyorum, gene de x10 da güzel koldur(x15ten daha iyi bir model marka isimlendirmesi biraz saçma sadece.
8bit modeli çok hoşuma görüntü olarak. Bunu bir kenara yazdım. Arkadaşlarıma göndereceğim. Duruma göre 4 tane alırız.
Dövüş oyunlarındaki çoklu tuş basma desteği önemli. Onun haricinde pes için çok da mühim değil. Dövüş oyunlarını klavyeden oynamaya devam edersem arkadaşın attığı ps4 koluna uzatma bağlayıp kabloyla oynayabilirim. Biraz düşünüp yazarım.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kol gelince deneyip dönüş yaparsanız çok sevinirim.