Neler Yeni

Yardım Kablosuz gamepad önerisi (pc)

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım

Tasarımları çok hoş duruyor.
Birbirlerine göre avantajları ya da dezavantajları nelerdir?
Yani attığınız linkteki ürünlerden herhangi birini alsam arada bir fark olur mu?

gavanoz

80+

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
bende var bitane bluetutu olarak baglanılıyor bilgisayara
Eğer sıkıntısız çalışıyor donma kopma yaşatmıyorsa 800 tl ye alıp geçmek mantıklı olur hocam. Diğerleri 2000 2500 tl arada uçurum fark var. 2 tane alır arkadaşımla pes atarım.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Gamesir super novaymış kolun adı pardon 😁
Bu machenike
https://share.temu.com/XZGLAwPHVWA
Bu da pxn

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
hocam dualsense içinde tam uyumlu çalışmıyor diyorlar fakat bilemiyorum
Ben de ona güvenmediğim için arkadaşa sordum. Sorunsuz çalışıyor dedi. Sorun yaşanma ihtimali varsa Murphy kanunları çalışır bende.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bu fiyat bandı için en iyi bunlar bence, machenikede tmr joystickler varken diğer ikisinde hall effect var, hepsi 1000hz kablolu kablosuz destekliyor yani gecikme hissetmezsiniz(bluetooth hariç) karşılaştırmalarını izleyip seçebilirsiniz

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Gamesir super novaymış kolun adı pardon 😁
Bu machenike
https://share.temu.com/XZGLAwPHVWA
Bu da pxn
Hepsinde gözüm kaldı. En iyisi ben bu ürünlerle ilgili açılmış konuları okuyup tercih skalasını 2 ürüne düşürüp geleyim. Yoksa sabaha kadar bitmez bu konu.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Bu fiyat bandı için en iyi bunlar bence, machenikede tmr joystickler varken diğer ikisinde hall effect var, hepsi 1000hz kablolu kablosuz destekliyor yani gecikme hissetmezsiniz(bluetooth hariç) karşılaştırmalarını izleyip seçebilirsiniz
Hall effect dediğiniz ne oluyor hocam tam olarak. Birkaç önce duyduğum bir terim ama ne olduğunu bilmiyorum. Bunlar zaten kendi dongleları ile çalışıyorsa gecikme olmaz.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hall effect dediğiniz ne oluyor hocam tam olarak. Birkaç önce duyduğum bir terim ama ne olduğunu bilmiyorum. Bunlar zaten kendi dongleları ile çalışıyorsa gecikme olmaz.
Hall effect manyetik bi sistemle uzun sürede kollarda stick drift yani ellemezken sağa sola gitmesini gelişmesini engellemek amaçlı kullanılan bir sistem, tmr ise onun gelişmiş ve daha keskin okuma sonuçları veren versiyonu en iyisi bu. Normalde özellikle bu seneden önce çıkan kollarda 250hz genelde kullanılırdı kablosuzda o yüzden gecikme biraz da olsa fark edilir düzeydeydi ama üstte atıklarım gibi bu sene çıkan kollarda artık 1000hz desteği olduğu için rahat bir kullanım oluyor

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
ben biraz fiyat perfonmas olarak gittim arkadaşlar bütçeyi tam kulanmak olarak gitiler sizin kararınız tabikide
Hocam düşük bütçeli gamepad kullandım. Dövüş oyunlarında sağ sol çapraz sol çapraz sağ gibi yönleri algılamıyorlar. Bazen 4 tuşa aynı anda basmak gerekiyor. Çoklu tuş basımını desteklemedikleri için mortal kombat ve tekkende akıcı kombo yapamıyorum. Bu sebeple klavyeye geçtim. Onu da kablosuza çevireceğim.
Arada gamepadden tekken. Pazardan pazara da pes atılacak arkadaşlarla. Rahat edelim diye kablosuz öneri istedim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Tüm modelleri inceleyip konuya dönüş yaparım veya yeni konu açar arada kaldığım ürünler hakkında fikir alırım. İyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hall effect manyetik bi sistemle uzun sürede kollarda stick drift yani ellemezken sağa sola gitmesini gelişmesini engellemek amaçlı kullanılan bir sistem, tmr ise onun gelişmiş ve daha keskin okuma sonuçları veren versiyonu en iyisi bu. Normalde özellikle bu seneden önce çıkan kollarda 250hz genelde kullanılırdı kablosuzda o yüzden gecikme biraz da olsa fark edilir düzeydeydi ama üstte atıklarım gibi bu sene çıkan kollarda artık 1000hz desteği olduğu için rahat bir kullanım oluyor
Fiyatların şişmesi normalmiş o zaman. Bu anlattığınız çok değerli bir özellik.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
Fiyatların şişmesi normalmiş o zaman. Bu anlattığınız çok değerli bir özellik.
Özellikle uzun kullanımlarda veya kola çok yükleniyorsanız evet. Temudan gelen yarın elime geçecek kendim de deneyeceğim. Diğerleri içinse bir sürğ değerlendirme videosu izledim ve hoşuma gittiler baya. Türkiye içinde 2000i geçmesin derseniz fantech shooter III, bigbigwon gale hall, easysmx x5 veya x15 önerebilirim. Gamesir hariç 2500 civarında bir de easysmx x10 var lakin gamesirü marka olarak daha çok seviyorum ve gizala garantiyi sağlayan olduğu için muhattap olmanız gerektiğinde daha iyi bir hizmet alacağınızdan ötürü gamesirü daha çok öneriyorum, gene de x10 da güzel koldur(x15ten daha iyi bir model marka isimlendirmesi biraz saçma sadece)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,621
Üyeler
172,525
Son üye
YorgunTRGenci
Top Bottom