Neler Yeni

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi 6000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
6000
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

- SteelSeries Arctis Nova 5X

- Razer Barracuda X

- HyperX Cloud 3 Wirelles

- Razer Blackshark V2 Hyperspeed

- Corsair HS80 Wirelles

- Asus Rog Pelta

- Logitech G733 Lightspeed

Bunlar arasında hangisi sizce veyahutta başka bir öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

- SteelSeries Arctis Nova 5X

- Razer Barracuda X

- HyperX Cloud 3 Wirelles

- Razer Blackshark V2 Hyperspeed

- Corsair HS80 Wirelles

- Asus Rog Pelta

- Logitech G733 Lightspeed

Bunlar arasında hangisi sizce veyahutta başka bir öneriniz var mı?
hocam aralarında ikisini kullanma fırsatım oldu steelseries genel anlamda ses ve mikrofon bakımından iyi kalitede logitech g733 içinde diyebileceğim ses kalitesi gayet iyi fakat mikrofonu pek tatmin etmeyebilir yazdığın kulaklıkların youtube da detaylı incelemelerine bakarsan senin için seçmesi daha kolay olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aralarında ikisini kullanma fırsatım oldu steelseries genel anlamda ses ve mikrofon bakımından iyi kalitede logitech g733 içinde diyebileceğim ses kalitesi gayet iyi fakat mikrofonu pek tatmin etmeyebilir yazdığın kulaklıkların youtube da detaylı incelemelerine bakarsan senin için seçmesi daha kolay olacaktır
izliyorum fakat birbirlerine yakın genelde o nedenle kullanıcı yorumları çok önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Asus Rog Pelta kullandığ

Bende Asus Rog Pelta kullandığım için peltayı önerebilirim.
o kulaklıgıda yeni gördümde ekledim kullanan kişi sayısı çok az galiba

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Evet çok kullanan görmedim bende bugün aldım ve hoşuma gitti kulaklık internet sitesinden alanların yorumları hep iyi gördüm. Youtube videolarındada baya övülmüş ve bi profosyonel volarant oyuncusununda kullandığını gördüm aklınızda bulunsun kulaklık.
o kulaklıgıda yeni gördümde ekledim kullanan kişi sayısı çok az galiba

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Başka bir konuya yazmıştım ama genede buraya kopyala yapıştır yapıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs, valo oynamıyorum ama battlefield 1 de test ettim rahatlıkla düşmanın nerden geldiğini anlayabiliyorum. Linkini bıraktığım videodaki kişi sanırsam profosyonel oyuncu ve kulağına dikkat ederseniz kullandığı kulaklık Rog Pelta. Cloud 3 wireles ın performansını bilmiyorum ama pelta benim hoşuma gitti.

Son düzenleme:

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Rog pelta kullaniyorum Asus un rog kulakliklari çok iyi olmuyo ama Memnunum ben Kutu içeriği az geldi barracuda x te 10 tane kanlo geliyodu bunda 1 tane sarj kablosu geldi sadece Sesi guzel Rhaatsiz edecek bir sorunu yok Biraz buyuk ama birde menzili az 2-3 oda dan sonra bozulmalar oluyor seste Kulakligin 90 Derece donusunde microfonu dusunmemişler garip duruyo 90 derece dondurunce Armoury Crate yazilimi da Kulakligi gormuyor sanirim daha eklememisler ayrica asus elite programina da kulakligi kaydedemiyoruz Premium hissiyat yok pek herhangi bir ortalama ustu kulaklik ben 4500e almistim 5ten fazla verilmez bence

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yağız Çelik
hocam mikrofonu modüler mi acaba çıkabiliyor mu peltanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Sametcan Türk
Hocam bende pelta almak istiyordum onunla steelseries nova 7 wireless aldım amazondan eğer memnun kalmazsam iade edip pelta alıcam o yüzden sormuştum

Top Bottom