Yardım Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Yankı

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
750
Laptop kullanıyorum hem yazılım hem de oyun (valorant vs.) için kullanılacak mouse bakıyorum. Normalde razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum ama onu abime vereceğim için yeni bakıyorum. 2. el de olur sıkıntı yok ve elim biraz büyük o yüzden ona göre mouse

g305, katar pro wireless
tekrar alırım dersen basilisk x hyperspeed amazonda 750tl

g305, katar pro wireless
Hocam benim elim orta boy olmasına rağmen katar pro küçücük geliyor nasıl kullansın onu?

Bencede razer basilisk alın tekrardan.

g305, katar pro wireless
Onlar elime küçük gelir ya sensör olarak belki daha iyilerdir ama kullanırken zorlanıyorum razer da stokta bitmiş sanırım amazonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim elim orta boy olmasına rağmen katar pro küçücük geliyor nasıl kullansın onu?

Bencede razer basilisk alın tekrardan.
Sanırım yine ya razer alırım ya da 2. el başka düzgün bi mouse bulabilirsem anca o da zor gibi

g305, katar pro wireless
Bu yenilenmişlerden alsam sizce sorun olur mu zaten ikinci el bakıyorum genelde ve bu daha mantıklı görünüyor en azından bı sorun oluşursa garanti var 90 günlük

Son düzenleme:
Sanırım yine ya razer alırım ya da 2. el başka düzgün bi mouse bulabilirsem anca o da zor gibi
Hocam ikinci el bulabilirseniz Deathadder V2 Pro alabilirsiniz

ben kablolu Steelseries Prime Mini alırdım şahsen şuanda elimde Razer Deathadder V2 var

Asus rog impacht 2 wireless gene olsa gene alırım o derece mükemmel mouse.

ben kablolu Steelseries Prime Mini alırdım şahsen şuanda elimde Razer Deathadder V2 var
Kablolu alsam bana sorun oluyor ama sizin kullandığınız mouse da güzel memnun musunuz kullanımdan

Asus rog impacht 2 wireless gene olsa gene alırım o derece mükemmel mouse.
Güzel bir mouse gibi sanırım hem kablolu hem kablosuz mouse eğer kullandıysanız kablosuz kullanımda oyun oynarken kaç saat pil süresi var

Son düzenleme:
Laptop kullanıyorum hem yazılım hem de oyun (valorant vs.) için kullanılacak mouse bakıyorum. Normalde razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum ama onu abime vereceğim için yeni bakıyorum. 2. el de olur sıkıntı yok ve elim biraz büyük o yüzden ona göre mouse
rampage fury z al kesinlikle pilli mouselere bin basar sensörü, özellikleride gayet iyi ben olsam düşünmeden alırdım

Kablolu alsam bana sorun oluyor ama sizin kullandığınız mouse da güzel memnun musunuz kullanımdan

Güzel bir mouse gibi sanırım hem kablolu hem kablosuz mouse eğer kullandıysanız kablosuz kullanımda oyun oynarken kaç saat pil süresi var
10dk lık kablolu oynarken 5 günlük süre kazanıyorsun :D

Öncesinde 1 haftalığına Razer Viper Mini kullanma şansım oldu, şahsen onu tercih ederdim elimdeki daha iyi olmasına rağmen yine de favori mouse Steelseries Prime Mini

Geri