Neler Yeni

Öneri KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ BEYAZ

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yiğit alp yaşin
Bütçe
3500
Arkadaşlar selam kablosuz klavyeye geçme kararı aldım çok yüksek fiyatlı olsun istemiyorum bulabildiğim klavyeler bunlar ek önerisi olanlar link atabilirse sevinirim. Bulduğum klavyeler:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
Redragon Draconic iyi bir seçim. Hem uygun fiyatlı hem de performansı fiyatına göre oldukça iyi. İnadına Redragon önermeye devam edeceğim. Ajazz gereksiz pahalı olmasa o da alınırdı. Diğer seçenekleri değerlendirme bile 1 yıl geçmeden tuşları bozuluyor. Redragon Draconic'in linkine güvenmeme gibi bir durumun varsa o konuda da sıkıntı çekmezsin emin ol. Satıcı Gencer Gaming çünkü.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arnold Ciwardagexer
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Gerçekten 2 haftadır burda konuşulan Aula F75'i görmediniz de bula bula bu dandik klavyeleri mi buldunuz? Ak820 dışında hepsi çöp. F75 varken ak820 daha çöp

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
D
Gerçekten 2 haftadır burda konuşulan Aula F75'i görmediniz de bula bula bu dandik klavyeleri mi buldunuz? Ak820 dışında hepsi çöp. F75 varken ak820 daha çöp
Dostum ben daha yeni klavye değiştirme kararı aldım forumda da göremedim.

Gurkanpiro

80+ Gold
aula alın ak820 pro la yakın kasa kalıtesı ve swıtch kalıtesıne sahıp

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel. Fırsat varken kapın bir tane. Adamların stoğu ne zaman bitecek belli değil.
Ben yazdım modeli falan ama bulamadım fiyatları falanda çıkmıyor stok bitmiş heralde varsa link atabilir misiniz ?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Allah senin belanı verir inşallah. Bozuk klavye almışsın kendin kazıklandın diye milletin de kazıklanmasını sağlamaya çalışıyorsun. Redragon gibi bir kez bile kullanmadığın yılların markasına çöp falan diyorsun :D 280 liralık klavyeyle Ajazz'ı karşılaştırıyorsun :D Forumun bulucu deneninden sonra en cahili sensin. İnsanları kötü yönlendirip ceplerindeki paraların boşa gitmesinden zevk alan psikolojik sorunları olan hastalıklı bir çocuksun. Engelledim seni hala daha beni bulmaya devam ediyorsun. İğreniyorum senden. Diğer konularda bozuk diye ağlıyorsun ama yine de burda millete bozuk diye ağladığın klavyeyi öneriyorsun. Yılın en kötü insanısın. Ceza yiyeceğimi bile bile bunları yazıyorum çünkü milletin akıllanıp parasını çöpe atmaması benim ceza yememden daha önemli. Haftalık harçlıklarını biriktirip güzel bir klavye almak için internette dolaşan küçücük çocukları o çalışmayan kafanla kandıramazsın.

2.png

1.png

Gurkanpiro

80+ Gold
Allah senin belanı verir inşallah. Bozuk klavye almışsın kendin kazıklandın diye milletin de kazıklanmasını sağlamaya çalışıyorsun. Redragon gibi bir kez bile kullanmadığın yılların markasına çöp falan diyorsun :D 280 liralık klavyeyle Ajazz'ı karşılaştırıyorsun :D Forumun bulucu deneninden sonra en cahili sensin. İnsanları kötü yönlendirip ceplerindeki paraların boşa gitmesinden zevk alan psikolojik sorunları olan hastalıklı bir çocuksun. Engelledim seni hala daha beni bulmaya devam ediyorsun. İğreniyorum senden. Diğer konularda bozuk diye ağlıyorsun ama yine de burda millete bozuk diye ağladığın klavyeyi öneriyorsun. Yılın en kötü insanısın. Ceza yiyeceğimi bile bile bunları yazıyorum çünkü milletin akıllanıp parasını çöpe atmaması benim ceza yememden daha önemli. Haftalık harçlıklarını biriktirip güzel bir klavye almak için internette dolaşan küçücük çocukları o çalışmayan kafanla kandıramazsın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
usenmemıs bulmus ya

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
Temudan aula f75 iyi gider. Paran da cebine kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç