Neler Yeni

Öneri KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
BÜTÇE 6 7 K MAX KABLOSUZ KLAVYE ARIYORUM DİĞER BÜTÜN EKİPMANLARI SİPARİŞ VERDİM KLAVYEDE İNANILMAZ KARARSIZIM
BU İKİSİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM SİYAH VERSİYONLARINI BULAMADIM BAŞKA RENK DE İSTEMİYORUM AÇIKCASI ACİL ÖNERİ LAZIM

Gurkanpiro

80+ Platinum
full siyah alma derim biraz farklı renkler her zaman iyidir ben siyahtan sıkıldım turuncu mavi beyaz bırsey olmaz

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
full siyah alma derim biraz farklı renkler her zaman iyidir ben siyahtan sıkıldım turuncu mavi beyaz bırsey olmaz
Beni ikna etmek çok kolay biliyormusun
https://www.gaming.gen.tr/urun/5852...ik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/ yapıştırıyom bunu ozamn ingilizce klavyeye alışırmıyım acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde ben suan razer ın bir modelini kullanıyorum bunda bilek desteğine de inanılmaz alıştım ya

Gurkanpiro

80+ Platinum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arda Teksin
BÜTÇE 6 7 K MAX KABLOSUZ KLAVYE ARIYORUM DİĞER BÜTÜN EKİPMANLARI SİPARİŞ VERDİM KLAVYEDE İNANILMAZ KARARSIZIM
BU İKİSİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM SİYAH VERSİYONLARINI BULAMADIM BAŞKA RENK DE İSTEMİYORUM AÇIKCASI ACİL ÖNERİ LAZIM
değermi bilemedim klavye için 7k bütçe garip geldi biraz
iqunix ez63 he bakabilirsin kablolu ama bu bütçede en prof klavye

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ismail sağlam
iyzico ile yaklaşık 1000 TL indirilmiş şekilde wraith v75 alabilirsin

gavanoz

80+
Beni ikna etmek çok kolay biliyormusun
https://www.gaming.gen.tr/urun/5852...ik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/ yapıştırıyom bunu ozamn ingilizce klavyeye alışırmıyım acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde ben suan razer ın bir modelini kullanıyorum bunda bilek desteğine de inanılmaz alıştım ya
hocam ingilizce klavye alacaksanız türkçe keycapslerde satılıyor 800-900 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam şuan, indirim kodlarıyla ucuza alabilirsiniz biraz daha
bu arada beyaz asus klavye güzelmiş

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ege
swıtchlerın tetıklenme ayarını ayarlıyorsun ama ses ve yazım hıssıyatı olarak tatmin etmez bence
yani bi şeyden kısıyor illaki sıkıntı yokta ingilizce klavyeye ve bilek desteği olmadan alışabilirmiyim onu dusunuyorum bi ufak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,187
Üyeler
166,497
Son üye
DraconiaN