Neler Yeni

Öneri Kablosuz kulaklık Önerisi

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
Bütçe
11000
Merhaba, kendime kablosuz bir kulaklık almak istiyorum ama hangi marka ve modeli almam gerektiği konusunda hala karar vermiş değilim. Genellikle oyun oynamak için kullanacağım ama müzik dinlerken veya film izlerken sorun yaşamak istemiyorum. Şu ana kadar baktığım ve özellik olarak az çok beğendiğim modeller şunlar.

Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless

HyperX Cloud III Wireless

Başka önerileriniz varsa açığım.

Jill Valentine

80+ Bronze

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak öneri yaptığınız için teşekkürler. Ancak bildiğim kadarıyla cihazda sıkıntıları var diye biliyorum (hepsinde değil zaten). Birde yanlış bilgim yoksa eğer kulaklığın kafa ayarlam kısmı yok ve gözlükte kullanana bilen biri olarak denemeden nasıl olacağını bilemiyorum.
burada ki içerik üreticisi kendi aldığı kulaklıktaki sorunlardan bahsediyor zaten.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Açıkcası deri kafa bandının dökülmesinden ötürü sevmediğimden G PRO X 2 ve Cloud III ben kafadan eliyorum mic konusuna gelicek olursak razer o konuda çok daha başarılı ama malzeme kalitesi olarakta SS'in altında kalıyor ve yazılım olarakta SS daha iyi ben olsam SS alırıdm ki zamanında bu şekilde düşünüp SS aldım ama biraz gaza gelip Nova Pro Wireless aldım normalde nova 7 düşünüyordum bende

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
Açıkcası deri kafa bandının dökülmesinden ötürü sevmediğimden G PRO X 2 ve Cloud III ben kafadan eliyorum mic konusuna gelicek olursak razer o konuda çok daha başarılı ama malzeme kalitesi olarakta SS'in altında kalıyor ve yazılım olarakta SS daha iyi ben olsam SS alırıdm ki zamanında bu şekilde düşünüp SS aldım ama biraz gaza gelip Nova Pro Wireless aldım normalde nova 7 düşünüyordum bende
Ses önerdiklerim arasında genelde herkes g pro x 2 nin ses kalitesi bakımından daha iyi olduğunu söylüyorlar ancak kafamda 2 adet sorun var. Genelde herkes mikrofon kalitesi hakkında şikayetçi ayrıca kulaklığın kafa bandının suni deri oluşundan parçalanma olasılığı yüksek. Normalde bende sizin yaptığınız gibi noca pro almatı düşünüyorum ama sizinde bildiğiniz gibi fiyat olarak arada 5000 tl fark var. Birde yedek bataryaların kronik sorunu olduğunu birden fazla postta gördüm. O yüzden tam olarak ne alamam gerektiği hakkında arada kaldım.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Ses önerdiklerim arasında genelde herkes g pro x 2 nin ses kalitesi bakımından daha iyi olduğunu söylüyorlar ancak kafamda 2 adet sorun var. Genelde herkes mikrofon kalitesi hakkında şikayetçi ayrıca kulaklığın kafa bandının suni deri oluşundan parçalanma olasılığı yüksek. Normalde bende sizin yaptığınız gibi noca pro almatı düşünüyorum ama sizinde bildiğiniz gibi fiyat olarak arada 5000 tl fark var. Birde yedek bataryaların kronik sorunu olduğunu birden fazla postta gördüm. O yüzden tam olarak ne alamam gerektiği hakkında arada kaldım.
1 yılı geçik süredir nova pro wireless kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma konusunda aşırı iyi suni deri derdi sadece pedlerde var kumaş ped gelmiyor bu sorunuda ben wickedcushion ped alarak çözdüm soğutma jelli dışı deri kulağın temas ettiği yerler kumaş temas etmediği yerler deri olduğundan izalasyon iyi ve terlemede yapmıyor g pro x2 ses olarak iyi olsa da dediğin gibi mic konusun da kötü bir cihaz ve suni deri mevzusu insanı yoruyor ben bunu cloud 2 de çok çektim çünkü ve bu menteşeli kulaklıklara karşı ilerleyen dönemlerde kırılma parçalanma yaşadığım için onlarada biraz kötü bakıyorum bu yönden ss nova 7 çok baskın geliyor yaşadığım sorunlardan kaçmak adına ss markasının çözümleri iyi geliyor gözüme bu saatten sonra bozulsa bile gene ss alırım bu artılarından ötürü istersen bu fiyata nova pro kabloluda alabilirsin hatta kablolunun sesi wirelessden daha iyi yapılan ölçümlerde çünkü kullanılan malzeme çok farklı zamanında bu konuyu ben burak şolt (donanım haber editörü) ile özelden tartışıp konuştum o anlatmıştı bana ama wireless deneyimi yaşamak adına ve evde gezerken konuşma rahatlığı için wireless aldım bu gibi dertlerin yoksa nova pro kabloluda alabilirsin

Ekler

• 1740728285104.png
    1740728285104.png
    11 KB · Hit: 6

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Emir
İlk olarak öneri yaptığınız için teşekkürler. Ancak bildiğim kadarıyla cihazda sıkıntıları var diye biliyorum (hepsinde değil zaten). Birde yanlış bilgim yoksa eğer kulaklığın kafa ayarlam kısmı yok ve gözlükte kullanana bilen biri olarak denemeden nasıl olacağını bilemiyorum.
burada ki içerik üreticisi kendi aldığı kulaklıktaki sorunlardan bahsediyor zaten.
Merhabalar,kulaklık kısmında cihazda sıkıntı olup olmaması tamamen şans işi.Direkt olarak teknoloji şans işi.Kendim bir zaman çok kulaklık değiştirdim
Cloud core wireless,corsair void elite surround,cloud 3 w,hs80,Cloud 2,barracuda x 2021,2022 ve ufak bir kısa süre ile de arctis 5 ve 9 de deneyimledim.Aynı zamanda kulaklık alırken forumlarda ki kullanıcı yorumlarına falan baktım.Kısaca az çok hakimim konuya.Razer kulaklık kategorisinde genel olarak çok geride kalıyor.Şahsi düşüncem razeri o yüzden eleyin.Logitech kısmına değineceğim çünkü kulaklık kategorisinde iyi olmadığını düşünüyorum pro x vs cloud 2 zamanında çok konuşulurdu.G pro x in v2 si çıkmış ve 11k olması çok gereksiz absürt.Yenilenmiş sayıldığı için ve logitech g pro x in zamaında 2 3k ya satılıp yenilenmiş halinin 11k ya satılması çok gereksiz.Arctis nova 7 hakkında bir şey diyemeyeceğim.Cloud 3 w ve hs80 arasında kıyaslama yapacağım çünkü ikisini de yakın zamanda kullandım ve kullanıyorum.Hs80 genel kullanım için şahsi düşüncem ortalamanın üstünde bir kulaklık ve en alınabilecek en iyi kulaklık olabilir.Fps içinse cloud 3 wirelesstan öte yoktur belki de.Fakat eksileri ve artıları kısmına gelirsek.Hs80i 1.5yıl boyunca kullandım ve kafa bandı esnek bir yapı olmadığı için esneye esneye 3-4 adet ufak çatlak oluşmuştu.Ek olarak son sese alınca basslarda problem vardı fakat bu durum sonradna oluştu.Garantiye verdiğimde 0 ile değişimini yapıp bana geri yollamışlardı.Cloud 3 kısmına gelirsek hs80 den geçtiğim için negatif yönünü direkt hissettiğim ses yüksekliği ve dizi-müzik performansıydı.Malzeme kalitesi olarak hs80 daha iyi.

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
1 yılı geçik süredir nova pro wireless kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma konusunda aşırı iyi suni deri derdi sadece pedlerde var kumaş ped gelmiyor bu sorunuda ben wickedcushion ped alarak çözdüm soğutma jelli dışı deri kulağın temas ettiği yerler kumaş temas etmediği yerler deri olduğundan izalasyon iyi ve terlemede yapmıyor g pro x2 ses olarak iyi olsa da dediğin gibi mic konusun da kötü bir cihaz ve suni deri mevzusu insanı yoruyor ben bunu cloud 2 de çok çektim çünkü ve bu menteşeli kulaklıklara karşı ilerleyen dönemlerde kırılma parçalanma yaşadığım için onlarada biraz kötü bakıyorum bu yönden ss nova 7 çok baskın geliyor yaşadığım sorunlardan kaçmak adına ss markasının çözümleri iyi geliyor gözüme bu saatten sonra bozulsa bile gene ss alırım bu artılarından ötürü istersen bu fiyata nova pro kabloluda alabilirsin hatta kablolunun sesi wirelessden daha iyi yapılan ölçümlerde çünkü kullanılan malzeme çok farklı zamanında bu konuyu ben burak şolt (donanım haber editörü) ile özelden tartışıp konuştum o anlatmıştı bana ama wireless deneyimi yaşamak adına ve evde gezerken konuşma rahatlığı için wireless aldım bu gibi dertlerin yoksa nova pro kabloluda alabilirsin
Söylediğin gibi evde gezerken ki rahatlık yüzünden wireless almak istiyorum( kesin değil). Yakın zamanda yeni sistem dizmeyi düşünüyorum. Bundan kaynaklı alacağım ürünün uzun süre boyunca problem olmadan kullanmak istiyorum. Ss nova 7 yi kullan bir arkadaşımın nova 7nin mikrofonun kalitesinin iyi olmadığını söyledi. Galiba bu durum çoğu wireless kulaklıkta var. Bazı kulaklıkların mikrofonu iyi olsada bahsettiğin kırılma problemleri var. Ben daha deneyimlemediğim için sana soruyorum. Sence kablolu ve kablosuz arasında ki kullanım farkı çok etkilimi ? Birde sen benim durumumda olsa neyi tercih ederdin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar,kulaklık kısmında cihazda sıkıntı olup olmaması tamamen şans işi.Direkt olarak teknoloji şans işi.Kendim bir zaman çok kulaklık değiştirdim
Cloud core wireless,corsair void elite surround,cloud 3 w,hs80,Cloud 2,barracuda x 2021,2022 ve ufak bir kısa süre ile de arctis 5 ve 9 de deneyimledim.Aynı zamanda kulaklık alırken forumlarda ki kullanıcı yorumlarına falan baktım.Kısaca az çok hakimim konuya.Razer kulaklık kategorisinde genel olarak çok geride kalıyor.Şahsi düşüncem razeri o yüzden eleyin.Logitech kısmına değineceğim çünkü kulaklık kategorisinde iyi olmadığını düşünüyorum pro x vs cloud 2 zamanında çok konuşulurdu.G pro x in v2 si çıkmış ve 11k olması çok gereksiz absürt.Yenilenmiş sayıldığı için ve logitech g pro x in zatımaında 2 3k ya salıp yenilenmiş halinin 11k ya satılması çok gereksiz.Arctis nova 7 hakkında bir şey diyemeyeceğim.Cloud 3 w ve hs80 arasında kıyaslama yapacağım çünkü ikisini de yakın zamanda kullandım ve kullanıyorum.Hs80 genel kullanım için şahsi düşüncem ortalamanın üstünde bir kulaklık ve en alınabilecek en iyi kulaklık olabilir.Fps içinse cloud 3 wirelesstan öte yoktur belki de.Fakat eksileri ve artıları kısmına gelirsek.Hs80i 1.5yıl boyunca kullandım ve kafa bandı esnek bir yapı olmadığı için esneye esneye 3-4 adet ufak çatlak oluşmuştu.Ek olarak son sese alınca basslarda problem vardı fakat bu durum sonradna oluştu.Garantiye verdiğimde 0 ile değişimini yapıp bana geri yollamışlardı.Cloud 3 kısmına gelirsek hs80 den geçtiğim için negatif yönünü direkt hissettiğim ses yüksekliği ve dizi-müzik performansıydı.Malzeme kalitesi olarak hs80 daha iyi.
Zaten yazıda yazdığım gibi hepsinde bu durum var demiyorum. Biraz forumlarda ve redditde dolaştığımda bu durumdan birden fazla kişinin muzdarip olduğunu gördüm. Bu yüzden zaten karar veremiyorum. Hangi kulaklığa baksam ya kronik bir sıkıntısı ya problemli bir sorunu var. Bu durum fiyat yükselsede var, azalsada var. Benim kulaklığım alma sebebim fps de iyi olsun değil. Tabi kötü olmasın ancak sürekli olarak bu alanda kullanmayacağım. Bu yüzden daha çok her iki tarafa da hitap etmesini istiyorum. Yaptığınız yorumlara göre hyper x'i eliyorum. Peki razer hakkında sadece kendi deneyeminiz üzerine mi yapıyorsunuz ? Yoksa genel olarak forumlarda ki kullanıcı yorumlarına göre mi ? cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Söylediğin gibi evde gezerken ki rahatlık yüzünden wireless almak istiyorum( kesin değil). Yakın zamanda yeni sistem dizmeyi düşünüyorum. Bundan kaynaklı alacağım ürünün uzun süre boyunca problem olmadan kullanmak istiyorum. Ss nova 7 yi kullan bir arkadaşımın nova 7nin mikrofonun kalitesinin iyi olmadığını söyledi. Galiba bu durum çoğu wireless kulaklıkta var. Bazı kulaklıkların mikrofonu iyi olsada bahsettiğin kırılma problemleri var. Ben daha deneyimlemediğim için sana soruyorum. Sence kablolu ve kablosuz arasında ki kullanım farkı çok etkilimi ? Birde sen benim durumumda olsa neyi tercih ederdin ?
iki tarafıda deneyimlemiş biri olarak söylüyorum kablo ses kalitesini iyi yansıtsada rahatlık olarak wireless kadar iyi değil ben her seferinde kafamdan kulaklığı çıkarıp wcye mutfağa oraya buraya giderken bu sefer kafamda kulaklıkla rahat gidebiliyorum veya iş yaparken rahatça kullanabiliyorum açıkcası bende hyperx quadcast var ana mic olarak ondan kulaklığın mikrofonunu sadece ps5 de ve telefonda kullanıyorum ama o bile bence yeterince iyi bir hs80 veya razer blackshark v2 pro mici kadar iyi değil ama çok iyi seviyede üstüne ss engine üzerinden clearcast ile falan muazzam çalışıyor yazın vantilatör sesini mi kesiyor dersin yada annen evde süpürge yapıyor onu mu kesiyor dersin klavye sesidir falan yani bir sürü arka ses derdini çekmiyorsun ve mici tak çıkar derdinde yok sok içine kamufule olsun çok iyi bir tasarım kabloluya dönüceksek kablonun kendi kendine dolanması kırılması bozulması boy yetersizliği kafa unutup yürümeye çalıştığım anlar oturduğum koltuğa dolanması bir sürü derdini çektim şuan çok rahatım wireless açısından ben olsam senin yerinde ss nova 7 alırdım çok mic takıntın varsada hs80 veya razer ikilisinden birini tercih etmen lazım burada da ben dual connection adına razer tercih ederdim birde kamufule olmayan ve çıkmayan micleri çok sevmiyorum kulaklıkta kullanmadığım zaman ortada durması hoşuma gitmiyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Emir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten yazıda yazdığım gibi hepsinde bu durum var demiyorum. Biraz forumlarda ve redditde dolaştığımda bu durumdan birden fazla kişinin muzdarip olduğunu gördüm. Bu yüzden zaten karar veremiyorum. Hangi kulaklığa baksam ya kronik bir sıkıntısı ya problemli bir sorunu var. Bu durum fiyat yükselsede var, azalsada var. Benim kulaklığım alma sebebim fps de iyi olsun değil. Tabi kötü olmasın ancak sürekli olarak bu alanda kullanmayacağım. Bu yüzden daha çok her iki tarafa da hitap etmesini istiyorum. Yaptığınız yorumlara göre hyper x'i eliyorum. Peki razer hakkında sadece kendi deneyeminiz üzerine mi yapıyorsunuz ? Yoksa genel olarak forumlarda ki kullanıcı yorumlarına göre mi ? cevaplarsanız sevinirim.
Kendi kullanımıma göre tabii ki.Orada kullandığım kulaklıklar arasında razerde var zaten

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
iki tarafıda deneyimlemiş biri olarak söylüyorum kablo ses kalitesini iyi yansıtsada rahatlık olarak wireless kadar iyi değil ben her seferinde kafamdan kulaklığı çıkarıp wcye mutfağa oraya buraya giderken bu sefer kafamda kulaklıkla rahat gidebiliyorum veya iş yaparken rahatça kullanabiliyorum açıkcası bende hyperx quadcast var ana mic olarak ondan kulaklığın mikrofonunu sadece ps5 de ve telefonda kullanıyorum ama o bile bence yeterince iyi bir hs80 veya razer blackshark v2 pro mici kadar iyi değil ama çok iyi seviyede üstüne ss engine üzerinden clearcast ile falan muazzam çalışıyor yazın vantilatör sesini mi kesiyor dersin yada annen evde süpürge yapıyor onu mu kesiyor dersin klavye sesidir falan yani bir sürü arka ses derdini çekmiyorsun ve mici tak çıkar derdinde yok sok içine kamufule olsun çok iyi bir tasarım kabloluya dönüceksek kablonun kendi kendine dolanması kırılması bozulması boy yetersizliği kafa unutup yürümeye çalıştığım anlar oturduğum koltuğa dolanması bir sürü derdini çektim şuan çok rahatım wireless açısından ben olsam senin yerinde ss nova 7 alırdım çok mic takıntın varsada hs80 veya razer ikilisinden birini tercih etmen lazım burada da ben dual connection adına razer tercih ederdim birde kamufule olmayan ve çıkmayan micleri çok sevmiyorum kulaklıkta kullanmadığım zaman ortada durması hoşuma gitmiyor
Son yorumuna bende katılıyorum. Estetik olarak güzel gözükmüyorlar. Bu yüzden hs80'nin mikrofonu estetik olarak bozuyor bence. Zaten fark ettiysen kendi baktığımı söylediğim modellerin hepsi öyle ya çıkarılabilir yada gizlenir olanlar. Çokta mic takıntım yok. O yüzden galiba SteelSeries'e yöneleceğim. Peki sizce artic nova 7 ile artic nova pro arasındaki fiyat farkına değer mi ? Bildiğim kadarıyla bir kaç kullanıcı nova pro'nun ekstra bataryasında bozulma söz konusu oluyormuş. Sizde bu durum oldu mu ?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
bende bu durum söz konusu olmadı sadece ilk verdiğim siparişte dock'ım bataryayı şarj etmiyordu bende alır almaz iade ettim aldığım yerde başka stok yoktu itopyadan aldım bu sefer sorunsuz 1 yılı geçiktir kullanıyorum 2 bataryanın hiç birinde de sorun yaşamadım para farkına değer mi bu soru aslında biraz ses farkı olarak bakıcaksan uçurum bir ses farkı yok sadece kayıpsız seslerde fark yaşayabilirsin ama online oyunda falan çok bir fark olmaz proda gürültü engelleme var ekstra laptop kullanıyorsan zaten doc var taşıması sorun olur ondan 7 daha iyi ama masaüstüyse pro kablosuz fiyat farkına değer mi tartışılır daha iyi kulaklıkar var diyorlar ben aklımdaki karmaşayı yatırmak adına parayı kıydım çok arada kalıyordum senin gibi çünkü birini alıp diğerini almama pişmanlığı yaşamamak için daha doğrusu birde 7 nin direk kumaş pedle gelmesi büyük artı proda neden yok çok saçma gelmişti bana en azından 2 side koyulabilirdi proda ama cebini düşünüceksen ve fiyatının karşılığını almak istersen kesinlikle nova 7 çünkü pro wireless bu paraya değer bir kulaklık değil ülkemizide geçtim globalde bile çok pahalı karşlığına göre yanlış anlama ben param vardı o an kafam rahat olsun diye aldım bütçem kısıtlı olsa nova 7 alırdım :D

Top Bottom