Kablosuz Kulaklık Önerisi

rasitozbkk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar selamlar
Harici mikrofon kullanacağım için (Fifine A6T) uzun süreli ve FPS oyunlarda, hem kulak hem de kafa rahatlığı açısından kulaklık arıyorum. Gecikme süresi benim için önemli ve kendi mikrofonu takıp çıkarılan modeller benim için daha iyi olur.

Teşekkürler.

Bütçe 5-7

Barracuda x baya rahat, sesi de iyi. IEM de düşünebilirsin ses kasma ve rahatlık açısından

Barracuda x baya rahat, sesi de iyi. IEM de düşünebilirsin ses kasma ve rahatlık açısından
Tek kullanamayacağım için IEM düşünmüyorum hocam. Önerdiğiniz kulaklık ses kasma konusunda ve verimlilik açısından öneririmsiniz.

Tek kullanamayacağım için IEM düşünmüyorum hocam. Önerdiğiniz kulaklık ses kasma konusunda ve verimlilik açısından öneririmsiniz.
verimlilikten kasıt ne anlamadım, ses kasma için öneririm ben cs de kullanıyorum baya memnunum ve en önemlisi çok rahat.

2 senedir nova 5 kullanıyorum 7000 tl sınırında geziyor bunun da mikrofonu gövdenin içine tamamen girip kayboluyor dışarıda fazlalık yapmıyor mobil uygulaması falan da var fps oyunlarında ses kasmak için özel ekolayzır ayarları hazır geliyor kafa bandı da çok rahattır uzun saatler üzmez uygulamasındaki hazır ayarlar çok iyi atıyorum valorant oynicaksın direk ses kasma için ayarı var her türlü oyunda bas performansı aşşırı iyi seni çok iyi her konuda tatmin eder

2 senedir nova 5 kullanıyorum 7000 tl sınırında geziyor bunun da mikrofonu gövdenin içine tamamen girip kayboluyor dışarıda fazlalık yapmıyor mobil uygulaması falan da var fps oyunlarında ses kasmak için özel ekolayzır ayarları hazır geliyor kafa bandı da çok rahattır uzun saatler üzmez uygulamasındaki hazır ayarlar çok iyi atıyorum valorant oynicaksın direk ses kasma için ayarı var her türlü oyunda bas performansı aşşırı iyi seni çok iyi her konuda tatmin eder
sanırım bir kaç farklı modeli var önerdiğiniz hangisi atma şansınız var mı

Corsair void wireless v2 ve nova 5 kullanıyorum aktif olarak ikisindende memnunum. Şarj konusunda void v2 ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum genelde çok iyi gidiyor. Nova 5 için aynısını diyemem ama kabul edilir seviyede. Kafa bandından rahatsız oluyorum genelde o yüzden tercihen void ile zaman geçiriyorum. Görünüş olarak ama nova 5 daha kibar ve küçük kafaya daha uygun.

peki hocam sağlamlık açısından nasıl
aldığımdan beri baya düşürdüm masanın üstün sert zemine 60-70 cm yüksekten vs herhangibir sorun yok ne seste ne kulaklığın iskeletinde sağlam gayet beni tatmin etti

ekstra kulak pedleri flnda değişiyor zaten internette her yerde bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corsair void wireless v2 ve nova 5 kullanıyorum aktif olarak ikisindende memnunum. Şarj konusunda void v2 ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum genelde çok iyi gidiyor. Nova 5 için aynısını diyemem ama kabul edilir seviyede. Kafa bandından rahatsız oluyorum genelde o yüzden tercihen void ile zaman geçiriyorum. Görünüş olarak ama nova 5 daha kibar ve küçük kafaya daha uygun.
kanka sen void modeline alışmışsın ama nova 5 teknik olarak her konuda o kulaklığı ikiye katlar şarj mevzusunda bir kere nova 5 modelinde 60 saate yakın batarya ömrü var üstüne tip c hızlı şarj desteği var 15 dakika şarja taksan bile sana 6 saat kullanım veriyor void falan bu hızların yanından bile geçemez

kafa bandı ilk başta farklı gelebilir ama kumaş kalitesi falan uzun vadede kulağı ve kafayı hiç terletmez ağırlık olarak da nova 5 çok daha hafiftir kafanda yokmuş gibi kalır o kaba tasarımlı void gibi kafaya ağırlık yapmaz

en büyük farkı ise ses kalitesi ve yazılımı telefona özel nova companion uygulaması var pc açmadan telefondan tek tıkla oynadığın oyuna göre hazır 100den fazla ekolayzır ayarı seçebiliyorsun fps oyunlarında ses kasmak için falan nova 5 d en iyi mid seviye kulaklıktır mikrofonu da tamamen içine giriyor dışarıda fazlalık yaratmıyor void modelini sadece alışkanlıktan takıyorsun nova 5 modeline birkaç gün şans ver yüzüne bir daha bakmazsın

ayrıca void modeli 93 db hassasiyete sahipken nova 5 tam 116 db hassasiyet sunuyor bu ciddi bir fark bu da sesin çok daha gür ve detaylı çıkması demek yani nova 5 hem daha yüksek ses verir hem de o bahsettiğim mobil uygulamasındaki hazır oyun modlarıyla oyundaki ayak seslerini patlamaları falan void modeline göre kat kat daha net ayırt etmeni sağlar

Arkadaşlar selamlar
Harici mikrofon kullanacağım için (Fifine A6T) uzun süreli ve FPS oyunlarda, hem kulak hem de kafa rahatlığı açısından kulaklık arıyorum. Gecikme süresi benim için önemli ve kendi mikrofonu takıp çıkarılan modeller benim için daha iyi olur.

Teşekkürler.

Bütçe 5-7
Gecikme süresi önemliyse kablosuz kulaklıklara bakmak saçma olur hocam her kablosuz kulaklık geçikmelidir
Kablolu alabilirsin

Önemli tabi ama o kadar da değil :D
Öncelik konfor
Cloud 3S öneririm hocam eğer bütçen daha yüksek miktarlarda olsaydı kesinlikle Arctis Nova Pro Wireless önerirdim kendim aldım süper bir şey her EQ ayarı hazır kendin bir tık EQ ayarlarıyla uğraşırsan daha da mükemmel oluyor.
Cloud 3S üzmez alabilirsin tabi istersen hocam :hoba:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,748
Üyeler
197,744
Son üye
huseyin_hurkus
Geri