Neler Yeni

Kablosuz mouse Gecikme yaparmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Bütçe
1300
razer deathadder v2 pro Almayı düşünüyorum Ama Kablosuz Olduğu icin Gecikme Yaparmı?
(Genellikle fps oyunları oynuyorum) Eğer Gecikme Yaparsa Kablolu Hangi mouse almamı önerirsiniz

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
yapmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
razer deathadder v2 pro Almayı düşünüyorum Ama Kablosuz Olduğu icin Gecikme Yaparmı?
(Genellikle fps oyunları oynuyorum) Eğer Gecikme Yaparsa Kablolu Hangi mouse almamı önerirsiniz
Bluetooth kullanmadığın sürece yapmaz özel alıcıları oluyo ztn onların

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Kablosuz her cihazın düşükte olsa gecikmesi vardır. Razer'ın özel dongle'ı var ayrı olarak satılıyor gecikmeyi minimuma indiriyor (razer hyperpolling wireless dongle) bu tarz bir dongle ile gecikmeyi minimuma indirebilirsin ancak.

Razer'ın kablolu mouse modellerini de tercih edebilirsin, diğer mouse'lar gibi kalın ve sert bir kablosu yok. Çok ince ve hafif örgülü bir kablosu var kablo hissini almıyorsun bile ben razer basilisk v3 kullanıyorum

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Yapar. O yüzden eski moda olsa bile çoğu gamer halen KABLOLU mouse'lar kullanır.
Kabloların içlerindeki donanım, en hızlı şekilde tepki vermelerini sağlar.
Bluetooth'lu ve kablosuzlar da iyi elbette, bu tartışılmaz bir gerçek elbet ama, kablosuzlara göre HALEN bir tık gerideler.
O yüzden benim eski HP kablosuz mouse'u kenara koydum, Empousa RGB gamer mouse ile değiştirdim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları