Daha ele oturan bir şey yok mu? Hiç kullanmadım çünkü bunları nasıl rahat eder miyim bilmiyorum
Benim istediğim logitech g502 gibi tasarıma sahip olan görselini aşağı bırakıyorum![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 27 Şubat - 4 Mart olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
![]()
WLmouse Strider Magnezyum Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 27 Şubat - 4 Mart olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
![]()
Pwnage Trinity CF Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Benim istediğim logitech g502 gibi tasarıma sahip olan görselini aşağı bırakıyorum