Neler Yeni

Kablosuz mouse önerisi

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
@MuratTheFounderOfGariban 4-5k bandına kadar mouse + pad için cıkabilirim ne önerirsiniz ?kabloluda olabılır kablosuzda. 4k bir mouse pc de calıstırmak için gereksinimlerini aparatlarınıda yazar mısınız ? ellerim küçük suan halihazırda ozone neon kullanıyorum buyuk ve hantal gelıyor yeni konu acmadım guncel konuya sızı etıketledım hocam tesekkurler
Bu bütçeyle Razer Deathadder V3 Pro, Dareu A950 Pro 4K Magnesium Alloy, Pwnage Stormbreaker bakabilirsin kral. Pad için ise, materyal, boyut ve kontrol/speed nasıl bişey lazım onları söylersen bakalım.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
Bu bütçeyle Razer Deathadder V3 Pro, Dareu A950 Pro 4K Magnesium Alloy, Pwnage Stormbreaker bakabilirsin kral. Pad için ise, materyal, boyut ve kontrol/speed nasıl bişey lazım onları söylersen bakalım.
çeşitlerini bilmiyorum. ama boyutu sadece mouse ıcın olsun xxl kocaman klavye koymalı olmasın. mouse hızlı aksın bilmiyorum ki steelseries vardı memnundum eskidi attım. razer vardı eskisi attım hepsinden memnundum yani.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban 4-5k bandına kadar mouse + pad için cıkabilirim ne önerirsiniz ?kabloluda olabılır kablosuzda. 4k bir mouse pc de calıstırmak için gereksinimlerini aparatlarınıda yazar mısınız ? ellerim küçük suan halihazırda ozone neon kullanıyorum buyuk ve hantal gelıyor yeni konu acmadım guncel konuya sızı etıketledım hocam tesekkurler
Magnezyum istersen dareu a950 pro 4k magnesium olabilir ya da normal pro 4k olabilir. Direk hazır dongle. ile beraber geliyor. Açıkçası dareu benim gözümde üst düzey ve sorunsuz bir mouse o yüzden rahatlıkla önerebilirim bu bütçede bile. Mousepad olarakta çok seçenek var açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech G Pro X Superlight 2 bu nasıl şefim​

Hell no

Top Bottom