Kablosuz mouse önerisi

@MuratTheFounderOfGariban 4-5k bandına kadar mouse + pad için cıkabilirim ne önerirsiniz ?kabloluda olabılır kablosuzda. 4k bir mouse pc de calıstırmak için gereksinimlerini aparatlarınıda yazar mısınız ? ellerim küçük suan halihazırda ozone neon kullanıyorum buyuk ve hantal gelıyor yeni konu acmadım guncel konuya sızı etıketledım hocam tesekkurler
Bu bütçeyle Razer Deathadder V3 Pro, Dareu A950 Pro 4K Magnesium Alloy, Pwnage Stormbreaker bakabilirsin kral. Pad için ise, materyal, boyut ve kontrol/speed nasıl bişey lazım onları söylersen bakalım.

Bu bütçeyle Razer Deathadder V3 Pro, Dareu A950 Pro 4K Magnesium Alloy, Pwnage Stormbreaker bakabilirsin kral. Pad için ise, materyal, boyut ve kontrol/speed nasıl bişey lazım onları söylersen bakalım.
çeşitlerini bilmiyorum. ama boyutu sadece mouse ıcın olsun xxl kocaman klavye koymalı olmasın. mouse hızlı aksın bilmiyorum ki steelseries vardı memnundum eskidi attım. razer vardı eskisi attım hepsinden memnundum yani.

@MuratTheFounderOfGariban 4-5k bandına kadar mouse + pad için cıkabilirim ne önerirsiniz ?kabloluda olabılır kablosuzda. 4k bir mouse pc de calıstırmak için gereksinimlerini aparatlarınıda yazar mısınız ? ellerim küçük suan halihazırda ozone neon kullanıyorum buyuk ve hantal gelıyor yeni konu acmadım guncel konuya sızı etıketledım hocam tesekkurler
Magnezyum istersen dareu a950 pro 4k magnesium olabilir ya da normal pro 4k olabilir. Direk hazır dongle. ile beraber geliyor. Açıkçası dareu benim gözümde üst düzey ve sorunsuz bir mouse o yüzden rahatlıkla önerebilirim bu bütçede bile. Mousepad olarakta çok seçenek var açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G Pro X Superlight 2 bu nasıl şefim​

Hell no

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri