KABLOSUZ OYUNCU KLAVYESİ ÖNERİSİ

AEGON

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
887
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar 4 bin tl bütçem var %75 kablosuz oyuncu klavyesi arıyorum bu bütçeye kaliteli uzun ömürlü klavye önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar 4 bin tl bütçem var %75 kablosuz oyuncu klavyesi arıyorum bu bütçeye kaliteli uzun ömürlü klavye önerilerinizi bekliyorum.
bu bütçede oyun oynuyorsan ve kablosuz arıyorsan en güzel seçenek jet75 bence dün bir arkadaş aldı etiketliyeyim anlatsın sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@seihanu

bu bütçede oyun oynuyorsan ve kablosuz arıyorsan en güzel seçenek jet75 bence dün bir arkadaş aldı etiketliyeyim anlatsın sana

@seihanu
Tamamen kablosuza geçmek istiyorum artık kulaklığım ve mouse um kablosuz pc yi sadece oyun oynamak için açıyorum başka bişey yapmıyorum

@seihanu
Jet75 kablolu sanırım hocam

Monsgeek M1V5

@seihanu
kanka o kablolu diye biliyorum, kablosuz arıyorsan beast r75 var ona bakabilir veya ajazz ak820 pro var kablosuz onlara bakabilirsin ben araştırırken bunlara baktım hep
bu arada kız arkadaşım ajazz kullanıyor gayet memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri