cloud 3 goat alınır.Öncelikle ATK Mercury düşündüm ancak kulaklıktan şikayetler olduğu için kararsızım açıkçası. Cloud 3 düşünüyorum, sizce alınır mı? önerebileceğiniz kulaklık var mı?
Wireless modelini almak istiyorum onun. Gerçekten alınabilir bir kulaklık mı? herhangi bir sorunu yok değil mi? ben void elite almıştım ancak memnun değilim.cloud 3 goat alınır.
kablolu ve kablosuz versiyonunu forumca bol bol kullanıyoruz bazı insanlar kendi gelen sesinden memnun iken bazıları ekolayzer ile iyi olduğunu söylüyor ben ekolayzer ayarı çektim kendi driveri üzerinden oyunlarda harika performans sunuyor.Wireless modelini almak istiyorum onun. Gerçekten alınabilir bir kulaklık mı? herhangi bir sorunu yok değil mi? ben void elite almıştım ancak memnun değilim.
Kablosuz almayı düşünüyorum. Oyun performansı iyi olduğu söyleniyor ancak müzik performansının çokta iyi olmadığı söyleniyor. Açıkçası muhteşem bir beklentim yok, normal olsa yeterli.Cloud 3 Fiyatına göre gerçekten çok iyi kulaklık ya. Kablolu kablosuz, iyi fiyat yakalarsan cloud 3 al geç, siteye tekrar girip bakma bile.
O zaman memnun kalırsın.Kablosuz almayı düşünüyorum. Oyun performansı iyi olduğu söyleniyor ancak müzik performansının çokta iyi olmadığı söyleniyor. Açıkçası muhteşem bir beklentim yok, normal olsa yeterli.
Bir zahmet başarılı olsun, o kadar para veriyoruz.O zaman memnun kalırsın.
Fiyatına göre başarılı.
Rakipleri biraz daha pahalı kendisinden, 120 dolar da para değil bu vergilendirmelerle ülkemizde. Giriş seviye kulaklıklar 1.5k'dan başlıyorBir zahmet başarılı olsun, o kadar para veriyoruz.Kablolu alsak ucuz da kablosuzlar çok pahalı.
Türkiye'de değil Azerbaycan'dan alacağım. Bundan başka daha iyi dediğiniz kulaklık önerisi de var mıdır?Rakipleri biraz daha pahalı kendisinden, 120 dolar da para değil bu vergilendirmelerle ülkemizde. Giriş seviye kulaklıklar 1.5k'dan başlıyor![]()
Deneyimlemediğim için bir şey diyemem fakat Nova 5 ve HS 80 Max rakipleri sayılır inceleyebilirsin.Türkiye'de değil Azerbaycan'dan alacağım. Bundan başka daha iyi dediğiniz kulaklık önerisi de var mıdır?
Corsair'in kulaklık ürünlerinde kırılma sorunu olduğu için olumlu bakmıyorum. Nova 5 önceden düşünüyordum ancak nasıl olur bilemedim.Deneyimlemediğim için bir şey diyemem fakat Nova 5 ve HS 80 Max rakipleri sayılır inceleyebilirsin.
3 aydır c3 wireless kullanıyorum hocam aşırı rahat uzun süre giden pil ben memnunum tek bass sesleri tatmin etmedi biraz daha tok sesler seviyorum profilimde ayarlarım mevcut bu şekilde gayet akıyor öneririmWireless modelini almak istiyorum onun. Gerçekten alınabilir bir kulaklık mı? herhangi bir sorunu yok değil mi? ben void elite almıştım ancak memnun değilim.