Kaburgam Çatlamış Mıdır Sizce?

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,000
yılbaşı gecesi 2 kişi 70lik vodkadan sonra bu kesmedi ya diye aptalca bi konuşmanın ardından yeni kar yağmış 0ın altında buz tutan hava motorla kasksız falan aptalca bir yolculuk yaptık viskiyi alıp geliyorken bayır aşşa düştük (yol ççok karlıydı kimse geçmemişti ilk bizdik) sola doğru devrilip motorla birlikte bayırdan aşşa indik tek hatırladığım yüzüme kan damlıyordu ve yerdeydik neyse gittik viskiyide içtik ve bi gittim eve mont falan yırtık her yer yara bere sabah kalkıp bi kahvaltı falan sonrası akşama doğru ayılınca acıları farkettim nefes alamıyorum öksüremiyor hapşuramıyorum acısı çok fazlaydı (düşmediğim tarafta bile varda en belirgini bu) 10 gün geççti ama hala geçmedi ağrısı acısı bıçak batıyor gibi acıyor her nefes alışımda hastaneye gitsem ne diyeyim sizce karda kaydım düştüm bişi yok sandım gelmedim desem yerlermi ehliyettende olmayalım durduk yere

not düştüğümüzde viskiye bişi olmamıştı.

Motordan düştüğünüzü söyleyin en fazla artçıydım dersiniz ne olacak. Keşke 10 gün beklemeseydiniz böyle ciddi bi şey için, acile gidin en yakın zamanda.

Motordan düştüğünüzü söyleyin en fazla artçıydım dersiniz ne olacak. Keşke 10 gün beklemeseydiniz böyle ciddi bi şey için, acile gidin en yakın zamanda.
Acil hala bakarmi o gece ve ertesi gunu gidebilecek ayiklikta degildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,162
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri