Böyle urascana ana kartina baksana4 adet SATA 2 adet M.2 SSD desteği var yazıyor. SSD boyutlarına dikkat etmek gerekir.
Anakart modeli aratınca çıkan sayfa:
PRIME B450M-K - Tech Specs|Motherboards|ASUS Global
Discover the PRIME B450M-K, an AMD AM4 mATX motherboard designed to elevate your tech experience with top-tier features and reliable performance.www.asus.com
Yanlış bilgi olmuş. anakart da 1 adet M2 yuvası var.4 adet SATA 2 adet M.2 SSD desteği var yazıyor. SSD boyutlarına dikkat etmek gerekir.
Anakart modeli aratınca çıkan sayfa:
PRIME B450M-K - Tech Specs|Motherboards|ASUS Global
Discover the PRIME B450M-K, an AMD AM4 mATX motherboard designed to elevate your tech experience with top-tier features and reliable performance.www.asus.com
Doğrudur 1 adet diye düzeltiyorum o halde.Yanlış bilgi olmuş. anakart da 1 adet M2 yuvası var.
teşekkür ederim1 adet imiş.
Bu da yanlış bilgi. PCI 2.0x1 slotları maximum 500 Mb/s hız verir.Benim yaptığımı yap: 300-400 TL'ye alınan PCIe 2.0 x1 adaptörü ile M.2 SSD bağladım. Bu aparatlar 1 GB yazma ve okuma hızı veriyor ve genelde her anakartta 2 adet bulunur. İstediğin boyutta ve hızda M.2 SSD takabilirsin, sadece hız 1 GB sabit oluyor. Sende de 2 adet boşta var. Hem daha makul hem de daha performanslı bir çözüm.
O halde 2.5luk sata ssd almasi daha mantıklı arkadaşın dimi hocamBu da yanlış bilgi. PCI 2.0x1 slotları maximum 500 Mb/s hız verir.
Doğrudur evet...O halde 2.5luk sata ssd almasi daha mantıklı arkadaşın dimi hocam
Böyle kullanıyorum diyorum adam yanlış bilgi diyor sana ne anlatayım ben ?Bu da yanlış bilgi. PCI 2.0x1 slotları maximum 500 Mb/s hız verir.
Arkadaş; konu hakkında pek bilgin yok anlaşılan ama sana tavsiyem bilgin olmadığın konularda iddialı konuşma! PCI 2.0x1 veriyolu teknik olarak 500Mb/s hızının üstünü veremez. PCI 3.0x1 desen tamam ama 2.0'ın x1 veriyolu saniyede 500 MB üzerine çıkamaz o da teorik olarak. Biraz araştırma lütfen..Böyle kullanıyorum diyorum adam yanlış bilgi diyor sana ne anlatayım ben ?