Kaç İninal Kart Ekleyebilirim?

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
çook önceden şu anki telefonuma kayıtlı bir ininal kart vardı kayboldu ve kapattırmadım şu an da kapatamıyorun. şu anki kullandığım kartı babamın telefonumdan kendiminkine geçirsem sorun olur mu? kartların çakışması vb.?

olmaz benim bildigim

Bir telefon numarasına 5 e kadar kart ekleyebilirsin diye biliyorum, ancak para çekme limiti telefon numarasına göre oluyor yani aynı telefon numarasına kayıtlı bütün kartlardan toplam limit 300tl.

Bir telefon numarasına 5 e kadar kart ekleyebilirsin diye biliyorum, ancak para çekme limiti telefon numarasına göre oluyor yani aynı telefon numarasına kayıtlı bütün kartlardan toplam limit 300tl.
ininali sadece kasa açma-bet siteleri için kullanıyorum güvenmediğim için yoksa kredi kartım var para vs çekmiyorum ininalden. sorun olmaz o zaman?

ininali sadece kasa açma-bet siteleri için kullanıyorum güvenmediğim için yoksa kredi kartım var para vs çekmiyorum. sorun olmaz o zaman?
Yok hocamtek telefon numarasında benim3 tane kartım var sorun olmuyor, ancak bir telefon numarasına kayıtlı kart diğerine geçiriliyormu emin değilim.

Geri