erenarslannn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Eren
- Bütçe
- 2000
Merhaba ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa mazur görün, Dün akşam bilgisayarımı kullanırken monitörüm kapandı ve monitörün hoparlöründen garip yüksek bir cızırtı sesi geldi bilgisayarı kapatmak için güç tuşuna bastim kapanmadı daha sonra güç tuşuna basılı tuttum bilgisayar kapandı daha sonra açmak için bastığımda fanların ledleri yanıyor bir saniyeliğine kasaya güç geliyor daha sonra güç kesiliyor ve kasa açılmıyor daha öncede ses yaptığı için içini açıp temizlediğim Psunun yandığını düşünüyorum fakat kaç w PSU almam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim sistem özelliklerim su şekilde:
MSI z170 a gaming M3 anakart
Sapphire AMD rx570 nitro plus 8gb ddr5 ekran kartı-8x2 Ddr4 2133mhz ram-i7 7700k işlemci ve çift fanli kule tipi soğutucu,
Kasada toplamda 4 adet de normal boyutta fan var, yandığını düşündüğüm PSU da Xigmatek tauro 600w 80 plus bronze, bu arada bütçem kısıtlı bu yüzden ikinci el PSU almayı düşünüyorum kaç w PSU almam gerekir ve ikinci el PSU alsam sorun olur mu yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
MSI z170 a gaming M3 anakart
Sapphire AMD rx570 nitro plus 8gb ddr5 ekran kartı-8x2 Ddr4 2133mhz ram-i7 7700k işlemci ve çift fanli kule tipi soğutucu,
Kasada toplamda 4 adet de normal boyutta fan var, yandığını düşündüğüm PSU da Xigmatek tauro 600w 80 plus bronze, bu arada bütçem kısıtlı bu yüzden ikinci el PSU almayı düşünüyorum kaç w PSU almam gerekir ve ikinci el PSU alsam sorun olur mu yardımınızı bekliyorum teşekkürler.