Neler Yeni

Kadıköy den Sistem alacağım dikkat etmem gerekenler ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok istanbulda yaşadıgım için pek bilmiyorum ama daha öncede oradan monitör satın almıştım 144 hz 0 dı bi sorunu yok hala kullanıyorum yanlış telafüz etmezsem büyük ve kapalı bi yer vardı katkat oradan araştırıp olabilir
İsmi ne oranın

Can...

80+ Platinum
İlk öncelikle tekirdağda yaşıyorum babam istanbulda pc yi alıp geri döneceğim ve babam kadıköyden alıcaz diyor o yüzden ordan veya burdan al demeyin sistemi alırken dikkat etmem gerekenler nedir ?
bütçen ne hocam adam akıllı bir eşy önerelim orada ki insanlar bilgisayarcı falan değil soyguncu çöp gibi bilgisayarı ayak üstü kitlerler hiç bir şey yapamazsın

pendragon

80+ Bronze
İsmi ne oranın
Dediğim gibi bi fikrim yok hocam tek bildiğim 0 ve 2. Elcilerin karışık olduğu küçük kapalı awm gibi bi yer
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçen ne hocam adam akıllı bir eşy önerelim orada ki insanlar bilgisayarcı falan değil soyguncu çöp gibi bilgisayarı ayak üstü kitlerler hiç bir şey yapamazsın
Hocam inanın hiçbişey bilmiyorum güzel pc ler bulmuştum bakarız dedi fakat bilmiyorum başka yerden almaya ikna olmuyor mecbur ordan alıcağım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dediğim gibi bi fikrim yok hocam tek bildiğim 0 ve 2. Elcilerin karışık olduğu küçük kapalı awm gibi bi yer
Şimdiden Allah kolaylık versin o zaman en azından bulduğun sistemleri bana at teknik analizi yapayım en kötü ona göre bişey bakalım napalim başka

Can...

80+ Platinum

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
KARDEŞİM BABANA BU KONUYU GÖSTER. YORUMLARI OKUT. ORADAN ALACAĞI SİSTEMDE HER TÜRLÜ PARASINA YAZIK EDECEKTİR. BAK BURADA BİR SÜRÜ İNSAN AYNI ŞEYİ DİYOR. BABAN İNANMIYORSA KENDİ BİLECEĞİ İŞ. SEN YİNEDE BU SAYFAYI GÖSTER BABANA. ÖDEYECEĞİ PARAYA ÇOK DAHA İYİ SİSTEM ALABİLİR

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,926
İsim
Mert Can Ergün
Yazıcıoğlu mu ?

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Hocam genelde yaşı büyük insanlar Vatan Bilgisayar'dan almak istiyor Vatan ne kadar kazık olsa da bilgisayarcılar kadar değil. En kötü Vatan Bilgisayara falan ikna etmeye çalış o tarz yerlerdeki bilgisayarcılar cidden kazık oluyor. 6 sene kullandığım 2x8gb 2133 mhz ramlerimi 700tl ye bilgisayarcıya sattım, o da bi müşterisinin kasasına takacakmış. O ramleri benden 700tl ye alan adam kim bilir müşterisine kaça takmıştır. Bunların eline düşenlere geçmiş olsun.

pendragon

80+ Bronze
ben bu aileleri anlamıyorum illaha burnunun diklerine gidip çoğu parasını çöpe atıyor
keske hocam cok detaylı bi şekilde anlattım boyle boyle ama keske ya

KARDEŞİM BABANA BU KONUYU GÖSTER. YORUMLARI OKUT. ORADAN ALACAĞI SİSTEMDE HER TÜRLÜ PARASINA YAZIK EDECEKTİR. BAK BURADA BİR SÜRÜ İNSAN AYNI ŞEYİ DİYOR. BABAN İNANMIYORSA KENDİ BİLECEĞİ İŞ. SEN YİNEDE BU SAYFAYI GÖSTER BABANA. ÖDEYECEĞİ PARAYA ÇOK DAHA İYİ SİSTEM ALABİLİR
gittiğimde gostericem hocam artık anlamazsada yapıcak bir şey yok

Can...

80+ Platinum
keske hocam cok detaylı bi şekilde anlattım boyle boyle ama keske ya

gittiğimde gostericem hocam artık anlamazsada yapıcak bir şey yok
para onun parasıysa sorun yok hacı yapacak bir şey yok çünkü tokatlanan o olacak senin cebine zararı yoksa bu durumda tek avutacak olay bu kendini :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,692
Üyeler
164,550
Son üye
fatihsezer
Top Bottom