Dava acin arkadasa kadinlara hakaret ettibu ülkede kadınların Allah yerine konduğunu unuttun sanırım
Pis fakir (!)Zaten Dardanel almıyordum
Almamaya da devam edeceğim
PAHALI ÇÜNKİ
Yüzde yüz prim oranısözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Tadı nasılPis fakir (!)
Ben alıyorum. 6 ayda 1
Kanka valla yiğidi öldür hakkını ver. Hepsinden güzel.Tadı nasıl
almaya değermi?
Sar kardeşm ordan dardanel in sahibine 250grsözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Tek amaçları milletin duygularını sömürmek, Türkiyedeki şirketler için normal bir durumsözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Pozitif ayrımcılık yakında diğer insanlara yaranmak içi ne markalar erkek işçileri çıkarıp kadın işçiler alıcak tabu buda onların işinegeliceksözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Hepsi aynı değil mi ya ben 2 sene önce 6 lisini 19 tl ye almistim güzel gibiydiTadı nasıl
almaya değermi?
ilk gördüğümde gösterdiğim ilk tepki buydusözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
aynen öyle neresinden tutsan düşüyor.Adamı orda birey olarak söylenmiyor ki hem adamlar deken insanlar anlaminda kullaniliyo saçma sapan reklamlar.