umuttt
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,537
- İsim
- umt
- Discord
- umt#4257
Bir kızı kibarca reddetsen kıza hakaret ediyorsun gibi geliyor, aşağılasan övüyorsun gibi geliyor. Bu söz çok doğru kadınların böyle kötü erkekleri sevmesinin en başlıca nedeni kötü olanı düzeltmeye çalışmaları çok saçma çünkü tamamen bozuk bir kafa yapısı olan bir insanı düzeltemessinBuna dair şöyle bir şey yaşadım. Bir kızı ben kibarca red etmiştim ama gerçekten fazla kibarca. Sonra o kız arkadaşlarını toplayıp yanıma geldi ve bana dedi ki; sen kimsin de böyle havalara giriyorsun yok şöylesin böylesin. Ben o an afalladım ne diyeceğimi bilemedim. Şuanki aklım olsa küfürü basar yürürdüm oradan. Fakat eğer ben o kızı kendimi üstün tutarak red etse idim böyle şeyler yapamazdı beni kendinden üstün görürdü.
Başka bir kız, deli gibi aşık olduğum... Ben tanınan biriyimdir fakat yanlılş anlaşılmasın bununla övünmüyorum. Sevdiğim kız ise ben olmasam kimsenin tanımadığı biri idi. Biz bunla bir hafta görüştük falan. Sonra bu ilk kedi halinden kaplana döndü adeta bir görseniz. Ben senin gibiler ile uğraşamam havalarına girdi. Ulan nasıl? Ne? Daha iki gün önce yan yana idik şimdi ne oldu? İnsanlar kedi çıkarları için mi benle oldu anlamadım.
Bu konu da bende senin düşünüyorum değiştiren biz değiliz değişen kızlar ama yine yanan biziz yine kötü olan biziz