Hiç uğraşamam laf dalaşına girmekle, yeter bu kadar.nasıl bi kafa yapısındasın bilmiyorum da harbiden iyi görünmedin bana
burak doğruyu söyle,aile içi şiddet mi
Konu amacından saptı zaten. Bende hata zaten, lise ergeniyle niye uğraşırsın ki?
Hiç uğraşamam laf dalaşına girmekle, yeter bu kadar.nasıl bi kafa yapısındasın bilmiyorum da harbiden iyi görünmedin bana
burak doğruyu söyle,aile içi şiddet mi
Ben 13 diyorum. Hocana falan dediğine göre maksimum 15.Yaş kaç 12 falan mı?
gel kaç gösterimYaş kaç 12 falan mı?
seçim ile devrilmeyenleri darbe ile devirenleri mi savunuyorsun
11'e düştü.gel kaç gösterim
işin gücün kolpa olmuş be burakHiç uğraşamam laf dalaşına girmekle, yeter bu kadar.
Konu amacından saptı zaten. Bende hata zaten, lise ergeniyle niye uğraşırsın ki?
Hocam boş ver cidden.Yaş kaç 12 falan mı?
E ben de keyfime göre tribimi atarım kim karışabilirbu tripler ne beyler,ben keyyyfime göre gelir atarım o ifadeyi, he yeri gelmişken mısıroğlunu da insan yerine koymam o ayrı
Abim sen hala uyumadın mı? Hala laf yetiştirme derdindesin.işin gücün kolpa olmuş be burak
3 cümlede bile kendinle çelişiyorsun
çok arkadaşın yoksa foruma takıl yazan çıkar belki
Kadir mısıroğlununda çok ihtiyacı vardı donanım arşivinden Pişmanım adlı nickli eleman tarafından insan yerine koyulmayabu tripler ne beyler,ben keyyyfime göre gelir atarım o ifadeyi, he yeri gelmişken mısıroğlunu da insan yerine koymam o ayrı
Devlet baba belirlerama asıl soru neyin özgürlük olup olmayacağını nasıl belirleyeceğiz? Kime göre, neye göre?
.La oğlum birinin kitabı okundu diye o adamı benimsemiş olmuyorsunuz. Ne tatava yapıyorsunuz ki? Hepsi okunur kitapların, araştırılır ve nihai sonuca varılır. Eyleme geçmediyse şeriati savunmak da ifade özgürlüğüdür ama asıl soru neyin özgürlük olup olmayacağını nasıl belirleyeceğiz? Kime göre, neye göre?
.Kadir mısıroğlununda çok ihtiyacı vardı donanım arşivinden Pişmanım adlı nicki eleman tarafından insan yerine koyulmaya