Kafa dagınıklıgım gecmiyor

bir fiil yaparken kendin yapıyor gibi hissediyor musun yoksa sanki kendiliğinden oluyor gibi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bir şey yapmak istemiyorsun sadece yatağa kaydırıp reels kaydırmak mı istiyorsun
hocam genelde uyumak istiyorum hep yorgun gibiyim. bütün yaz gece 3 sabah 1de kalktım. Bazen bi soz soyluyorum ve sonra pişman oluyorum. mesela hocanın yanında kufur etmek gibi

Yok 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok doktor görüşü olmadan alabiliyorsun doktora çıkıptada magnezyum yazdırabilirsin ama onların yazdığı kalitesiz oluyor alıcak isen nutraxinin magnezyumunu al
hocam gelisim cagındayım ondan sordum

bir fiil yaparken kendin yapıyor gibi hissediyor musun yoksa sanki kendiliğinden oluyor gibi mi

hiç bir şey yapmak istemiyorsun sadece yatağa kaydırıp reels kaydırmak mı istiyorsun
haftasonları normalde 3e kadar dururdum ama suan 12de uykum geliyor sabah fix 11de kalkıyorum haftasonları ama 3e 4e kadar uyumak istiyorum

Bu yaşlarda bazen gitgeller normalde ama yine de bir profesyonele görünmekte fayda var. İleride asker/polis olma gibi düşüncelerin varsa ama psikolog tarzı şeyler sıkıntı çıkartıyor bilgin olsun.

Bu yaşlarda bazen gitgeller normalde ama yine de bir profesyonele görünmekte fayda var. İleride asker/polis olma gibi düşüncelerin varsa ama psikolog tarzı şeyler sıkıntı çıkartıyor bilgin olsun.
hocam zaten psikologa gidip ilac kullandim ama bu konudan degil. yine gitmeye gerek yok bence. nutraxini denicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri