Kafa dagınıklıgım gecmiyor

bir fiil yaparken kendin yapıyor gibi hissediyor musun yoksa sanki kendiliğinden oluyor gibi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bir şey yapmak istemiyorsun sadece yatağa kaydırıp reels kaydırmak mı istiyorsun
hocam genelde uyumak istiyorum hep yorgun gibiyim. bütün yaz gece 3 sabah 1de kalktım. Bazen bi soz soyluyorum ve sonra pişman oluyorum. mesela hocanın yanında kufur etmek gibi

Yok 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok doktor görüşü olmadan alabiliyorsun doktora çıkıptada magnezyum yazdırabilirsin ama onların yazdığı kalitesiz oluyor alıcak isen nutraxinin magnezyumunu al
hocam gelisim cagındayım ondan sordum

bir fiil yaparken kendin yapıyor gibi hissediyor musun yoksa sanki kendiliğinden oluyor gibi mi

hiç bir şey yapmak istemiyorsun sadece yatağa kaydırıp reels kaydırmak mı istiyorsun
haftasonları normalde 3e kadar dururdum ama suan 12de uykum geliyor sabah fix 11de kalkıyorum haftasonları ama 3e 4e kadar uyumak istiyorum

Bu yaşlarda bazen gitgeller normalde ama yine de bir profesyonele görünmekte fayda var. İleride asker/polis olma gibi düşüncelerin varsa ama psikolog tarzı şeyler sıkıntı çıkartıyor bilgin olsun.

Bu yaşlarda bazen gitgeller normalde ama yine de bir profesyonele görünmekte fayda var. İleride asker/polis olma gibi düşüncelerin varsa ama psikolog tarzı şeyler sıkıntı çıkartıyor bilgin olsun.
hocam zaten psikologa gidip ilac kullandim ama bu konudan degil. yine gitmeye gerek yok bence. nutraxini denicem

Yok 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok doktor görüşü olmadan alabiliyorsun doktora çıkıptada magnezyum yazdırabilirsin ama onların yazdığı kalitesiz oluyor alıcak isen nutraxinin magnezyumunu al
hocam nutraxin yerine magnimore aldım bozarmı

hocam ne kadar ileri ?
Bak kankam, 1 sene önce 2 yıllık ciddi ilişkimi bitirdim, geçtiğimiz cumartesi de o kızın yeni sevgilisi olduğunu öğrendim, yani ben o kızın herşeyini biliyorum. Onun hayatında hiç kimsenin bilmediği şeyleri ben biliyorum ama hayatım boyunca bir daha karşılaşmicaz o yüzden pek bi anlamı kalmadı. Ki bu 1 sene boyunca üzülmeye alışıyor insan, benim kafam sürekli dolu bu konularda ama o sevgili olduklarıni gördüğum an kıza heryerden engel attım. Onca sene onca yaşanmışlık 5 dakika gibi kısa bir sürede bitti benim için. O yüzden 1 sene yeterli bence gayet bu basit bir örnekti sadece (7-8 yıl önce tanıştık kızla) yani demem o ki bu hayatta keyif almaya bak, eksiklikleri ve kötü şeyleri gördüğün sürece iyi olan şeyleri göremezsin ve hep kaçırırsin bence bugünden itibaren hayatını değiştirmeye başla, çünkü ileride bu yaşlarına geri donemiceksin

arkadaşlar 3 4 aydır kafam cok garip. bana bazen oluyordu ama 1 haftada geciyordu ama bu yaz boyu surdu ve suandada devam ediyo. doktora gitmelimiyim
Genel bir kan testi ve biyokimya testi vermenizi tavsiye ederim zaten doktora anlatırsanız isteyecektir muhtemelen.

Genel bir kan testi ve biyokimya testi vermenizi tavsiye ederim zaten doktora anlatırsanız isteyecektir muhtemelen.
hocam simdilik magnezyum takviyesini denicem olmazsa bidaha giderim doktora

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri